Mer info

Vindsetage invid Vasaparken

Sigtunagatan 6, 3 tr ög – Vasastan

Boarea | Biarea 119 kvm | 7 kvm Rum | Våning 4 rok | 3+4 av 4
Pris Såld Avgift 6 170 kr / mån

Högst upp i rofyllt gårdshus återfinns denna trivsamma vindsetage. De två våningsplanen har en tydlig indelning i privat kontra socialt och båda har egna ingångar. Det övre planet stoltserar med en ca 6 kvm stor takterrass i optimalt sydvästläge. Här är det öppet i nock och helt öppen planlösning med integrerat kök invid eldstad. Separat badrum med badkar. Entréplanet en trappa ner har tre utmärkta sovrum, varav ett med ca 3 kvm balkong, och även här ett separat badrum med dusch och tvättpelare. Sammantaget en ypperlig planlösning i vacker byggnad med terrass och balkong som krona på verket. Våningen nås via trappa, ej hiss, och över anlagd trädgård/innergård kommer man ut på trivsamma Sigtunagatan med sitt lugn och samtidigt absoluta närhet till restauranger, goda kommunikationer och givetvis eftertraktade Vasaparken.

Bilder

Beskrivning

Förening

FÖRENING

Brf Sigtunarosen 6 är en äkta förening bestående av 22 lägenheter och en kontorslokal. Dessutom har föreningen två källarkokaler med en totalyta på ca 50 kvm som hyrs ut till medlemmar. Föreningen äger marken och har god ekonomi.

Gemensam tvättstuga i gatuhusets markplan.

TV och internet via ComHem.

Till lägenheten hör källarförråd om ca 5 kvm.

 

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.50590 & 2.8588 %
Lägenhetsnummer
20 & 20B
Ingår i avgiften
Värme, Vatten & Kabel-TV (basutbud)
Våningsplan
3+4 av 4
Hiss
Nej
Förening
Brf Sigtunarosen 6
Byggnadsår
1898-1901 (Arkitekt var J. A. Vallin)

Driftkostnad

El
400 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Driftkostnader totalt
650 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister