Mer info

Etagevåning med vidsträckt vy

Hälsingegatan 11 – Vasastan

Boarea | Biarea 192 kvm | 9 kvm Rum | Våning 7 rok | 4+5/5
Pris Såld Avgift 4 268 kr / mån

På eftertraktade Hälsingegatan i Vasastan återfinns högst upp i vacker sekelskiftesfastighet anno 1898 en härligt ljus etagevåning om 7 rok med såväl sekelskiftes- som vindskaraktär. Entréplanet stoltserar med tidstypiska attribut såsom original golv, kakelugn och stuckaturer i generösa sällskapsrum. Nytt exklusivt Poggenpohlkök med matplats och balkong i sydväst som vetter mot tyst och lummig gård. Mot gård finns även sovrum med tillhörande badrum i avskild sektion, samt ytterligare badrum. En trappa upp bjuds vindsvåning med synliga takbjälkar och stor insynsskyddad takterrass (dörrhandtag åtgärdas av säljaren) med fantastisk utsikt över takåsarna. Det övre etaget utgörs av allrum med öppen spis samt tre sovrum och badrum. Till lägenheten finns generösa förvaringsutrymmen. Föreningen är bildad 1920 och har mycket god ekonomi. Välkommen till en välordnad förening i synnerligen attraktiva kvarter intill Vasaparken.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Bostadsföreningen Rosen 17 upa bildades 1920 och består av 21 st lägenheter samt 2 st hyreslokaler. Föreningen är äkta och äger marken.

Inga avgiftsförändringar har diskuterats och föreningen har god ekonomi.

Kabel-tv via ComHem (basutbud ingår) och bredband via fiber.

Cykelförråd, barnvagnsförråd och stor modern tvättstuga, samt mangel- och torkrum finns att tillgå.

Utförda renoveringar:

- Rörstambyte: Partiella stambyten, de flesta är utbytta.

- El-stigare: 2016. 

- Tak:  2017

- Fasad:  Mycket gott skick.

- Fönster: Målas löpande enligt underhållsplan.

- Trapphus: 2017 + 2018.

- Tvättstuga:  2017

- Uppvärmningssystem: nytt system installerades 2013/14

- Gård:  Löpande gemensam skötsel.

Byte av hiss sker i februari 2019. I övrigt inga stora renoveringar då fastigheten genomgått genomgripande renovering de senaste sju åren.

Övrigt:

BF ställer ställer sig positiv till långsiktigt andrahandsuthyrning, ej Airbnb och dubbel månadsavgift utgår vid uthyrning.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
10.71 %
Lägenhetsnummer
11
Ingår i avgiften
Värme, Vatten & Kabel-TV (basutbud)
Våningsplan
4+5/5
Hiss
Ja
Förening
Bf Rosen 17 upa
Byggnadsår
1898
Energiprestanda
161 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister