Mer info

Smakfull vindsvåning med härlig terrass

Gästrikegatan 3 – Vasastan

Boarea 72 kvm Rum | Våning 3 rok | 6 av 6
Pris Såld Avgift 4 575 kr / mån

Vackert belägen vindsvåning med utsikt i två väderstreck i fastighet från sekelskiftet. Insynsskyddad terrass i perfekt sydvästläge, utmärkt för att fånga kvällssolen. De stora ljusinsläppen i kombination med den öppna planlösningen skapar en exklusiv känsla av rymd. Smakfullt kök och badrum med påkostade materialval och maskinell utrustning. Ombonat master bedroom med egen walk-in-closet en suite. En väldisponerad vindsvåning som med enkelhet skulle kunna rymma ett sovrum till. Läget invid Vasaparken kan inte bli bättre, här bor man tyst och skyddat samtidigt som det bästa av Stockholms restauranger och nöjen finns runt hörnet. Ett hem som uppfyller högt ställda krav. Välskött förening med garage. Varmt välkomna på visning!

Bilder

Beskrivning

Förening

Brf Liljan 31 är en äkta förening som äger marken. Fastigheten uppfördes 1911 i arbetar jugendstil. Bostadsrättsföreningen består av 27 lägenheter, 12 i gathuset och 15 i gårdshuset, samt 2 lokaler. I lokalerna ligger restaurangerna The Holy Cow samt Café Koya. Under gathuset ligger ett garage med plats för 8 bilar (för närvarande kö).

Föreningen har god ekonomi, låga avgifter och låg skuldsättning per kvadratmeter samt fina hyresintäkter från sina två hyresgäster och 8 garageplatser. Kommande renoveringar kan komma att öka skuldsättningen något.

Överlåtelseavgift betalas av förvärvaren och pantsättningsavgift betalas av pantsättaren. Överlåtelseavgiften får uppgå till högst 3,5 procent och pantsättningsavgiften till högst 1,5 procent av det basbelopp som gäller vid tidpunkten för ansökan om medlemskap respektive vid tidpunkten för underrättelse om pantsättning. Juridisk person kan nekas medlemskap.

För mer information samt stadgar se:

https://liljan31.bostadsratterna.se/

Renoveringar i urval

KOMMANDE 
Försköning av innergårdarna under 2023.
Horisontella stammar i källarvåningen kommer att bytas 2023/24.
Föreningen har en underhållsplan för kommande år, för detaljer kontakta styrelsen.

UTFÖRDA
2021 Renovering av fönstrens ytterkarmar i gatu- och gårdshus
2019 Nya dörrar till garage, restaurang och café, renovering av fasaden mot gatan                                   
2018 Ny takfläkt för ventilation av restaurangen; utbyggnad av soprummet i garaget                                                     
2017 Fibernät installerat, ny värmecentral
2016 Brandstegar monterade på gathusets tak
2014 Stamspolning i samtliga lägenheter
2012 Ommålning av husens yttertak
2011 Installation av motoröppnare i gatuhusets entré från gatan resp ut mot gården. Målning av paneler i båda husen samt rekonditionering av husens entrégolv.
2010 Radonmätning i gat-och gårdshus. Installation av radonfläkt i gårdshusets källare.
2009 Tillbyggnad av balkonger på gårdshuset (6 st) samt ytterligare 1 balkong på gathusets gårdssida. Upprustning av tvättstugan
2008 Målning av fönster (utsidan). Iordningställande av 4 extra lägenhetsförråd
1999 Balkonger på gathusets gårdssida (10 st)
1996-97 Vindsvåningarna (2 st)  i gathuset.
1996-97 Renovering av hela huset, med allt från rör och elstammar till kök och badrum; i detta ingick också utbyggnaden på gården med grovsoprum, trappavsats till tvättstugan och förrådet.
1933 Garageinfart (8 platser)

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.18172 %
Lägenhetsnummer
161
Ingår i avgiften
värme, vatten, bredband, kabel-tv
Våningsplan
6 av 6
Hiss
Ja (Hiss upp till vån 5)
Förening
Brf Liljan 31
Byggnadsår
1911
Energiprestanda
188 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
414 241 SEK

Driftkostnad

El
698 kr/mån
Försäkring
454 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 151 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister