Mer info

Frontline Vasaparken

Eastmansvägen 8 A – Vasastan

Boarea 108 kvm Rum | Våning 4 rok | 3
Pris Såld Avgift 5 535 kr / mån

Exceptionell lägenhet med unikt läge i Vasastan. Denna vackra våning ligger högt och fritt i Ateljéhuset utblickande över grönskande Vasaparken och granne med guldhuset. Genomgående planlösningen med generösa sociala ytor och tre bra sovrum samt mycket förvaring som passar utmärkt för barnfamiljen.  De två stora glasade balkongerna som löper längs med lägenhetens sidor bidrar till flödande ljusinsläpp.

Bilder

Beskrivning

LÄGENHETEN

Ateljéhuset, som är ett av Oscar Properties tidigare projekt, har ett unikt läge med direkt utsikt mot vackra Vasaparken och dess gröna oas. Att bo mitt i city och samtidigt i en park är verkligen unikt i Stockholm.

Lägenheten präglas av ljusa materialval som kontrasterar mot det mörka massiva trägolvet från Kährs och den vackra grönskan utanför fönstren. Hela lägenheten genomgick en totalrenovering 2015 och fick då nya köksluckor, bänkskivor i kök, målning av väggar och dörrfoder/innerdörrar där de sistnämnda fick en svart ton som kontrasterar fint mot de vita väggarna.

Köket är vitt och ljust och har full maskinell utrustning av hög standard såsom kyl, frys, varmluftsugn, diskmaskin och kolfilterfläkt. En generös köksö, med bänkskiva av carraramarmor, fungerar som en naturlig samlingspunkt för matlagning eller fördrinken vid middagsbjudningar. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning med utsikt ut mot Vasaparken och här når man en av de två balkongerna med glasat räcke där man kan sitta och njuta av parkens grönska.

Lägenheten har gedigen förvaring utanför sovrummen med inbyggda garderobspartier som även de är platsbyggda. Härifrån når man också gästtoaletten som har samma färgskala som det stora badrummet.

De tre sovrummen ligger i fil varav två av dem passar utmärkt som barnrum eller kontor och det tredje som master bedroom. Från master bedroom når man ytterligare en balkong och från de övriga sovrummen är det stora höga fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Alla sovrummen ligger mot Eastmansvägen som är en lugn gata med lite trafik.

I hallen har man plats för avhängning för ytterkläder och även ingång till det stora badrummet som har en sofistikerad färgskala i mörkgrått. Sobert helkaklat badrum med golvvärme, dusch och tvättpelare.

Vasaparken erbjuder grillning och aktiviteter sommartid såsom boule och fotboll och på vintern finns det en isbana för att spela hockey eller åka skridskor. Ett unikt läge i Vasaparken och ett fritt läge i fastigheten gör denna lägenheten till ett exceptionellt boende mitt i populära Vasastan.

FÖRENINGEN

Brf Ateljéhusen 2010 är en äkta förening som bildades 2008, 37 lägenheter och en lokal, förskola (888 kvm).
Fastigheten är från 1949 och totalrenoverades 2010 av Oscar Properties och byggdes om till bostäder. Med tanke på denna helrenovering är huset att jämföras med nyproduktion. Inga större renoveringar utöver normal underhållsplan finns planerade.

Uppvärmning via fjärrvärme.

Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbelopp betalas av säljaren och pantsättning om 1% av prisbasbelopp av köparen.

Gemensamma utrymmen: Barnvagnsrum och cykelrum.

Bredband och TV levereras av Telia.

Källarförråd tillhör lägenheten och ett flertal garage finns i området.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.06989049400115 %
Lägenhetsnummer
18030405
Ingår i avgiften
Värme, vatten samt kabel-TV och bredband från Telia.
Våningsplan
3
Hiss
Ja
Förening
Brf Ateljéhusen 2010
Byggnadsår
2010 (1949)

Driftkostnad

El
400 kr/mån
Försäkring
292 kr/mån
Driftkostnader totalt
692 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister