Mer info

20-tal med högt läge och balkong

Döbelnsgatan 47, 4 tr – Vasastan

Boarea 65 kvm Rum | Våning 2.5 rok | 4 av 6
Pris Såld Avgift 3 307 kr / mån

Med högt läge i vacker fastighet anno 1929 återfinns denna trivsamma hörnlägenhet med balkong, utmärkt planlösning och en smakfullt genomarbetad interiör. Hemmets välkomnande hall erbjuder god förvaring och intilliggande nyrenoverat badrum med dusch och tvättpelare, microcement med olika struktur på väggarna. I hemmets centrum finns ett möblerbart utrymme väl lämpat för arbetsplats eller liknande, möjlighet finns även att flytta ut köket för den som önskar en 3:a. Trevligt kök i ljusa toner med tillhörande matplats. Rofyllt sovrum med garderobsvägg och gott om plats för dubbelsäng. Sist ut följer det synnerligen ljusa och härliga hörnvardagsrummet vars balkong erbjuder morgonsol och vidsträckt utsikt. Välkommen till ett synnerligen smakfullt boende i välskött förening och eftertraktat kvarter med närhet till allt vad staden har att erbjuda.

Bilder

Beskrivning

Förening

Brf Sjöråen 21 är en äkta förenings som äger fastigheten, i föreningen finns 28 bostadsrätter, samt 4 lokaler med hyresrätt. 

Utförda renoveringar:

1997 Rörstambyte
1997 Elstambyte
2008 OVK
2008/2009 Energideklaration
2009 Renovering av portdörrarna
2010 Golvbehandling i trapphus
2011 Nya maskiner i tvättstugan
2011 Byte av tryckstegringspump
2011 Byte av expansionskärl
2011 Byte av undercentral
2013 Renovering av soprum
2014 OVK
2015 Fönsterrenovering
2018 OVK hyreslokaler
2018 Målning golvytor i källare
2018 Stamspolning
2018 Byte av rökgasfläktar för eldstäder
2018 Indragning av fiber
2019 Energideklaration
2019 Hissrenovering
2019 Byte till ledlampor i källarplan
2019 Fortsättning målning ytor i källare
2019 Hiss renoveras
2019 Nya tvättmaskiner tvättstugan
2020 Fasadrenovering
2020 Takrenovering

Till lägenheten tillhör ett källarförråd. 

Gemensamma utrymmen i form av t
vättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torkskåp, 1 torktumlare samt ett stort torkrum. Dessutom cykelrum och barnvagnsrum.

TV och Bredband via ComHem eller Fiber med TV/Bredband via IP-only.

Välkommen till Döbelnsgatan, här har du närhet till allt du behöver såsom matbutiker, restauranger, mysiga caféer, träning, shopping och bra förskolor. Närhet till vackra promenadstråk längs med Brunnsviken i Hagaparken och Vanadislunden. I direkt närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med tunnelbana vid Rådmansgatan och Odenplan med pendeltåg och flera innerstadsbussar.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.212 %
Lägenhetsnummer
17
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, TV basutbud via ComHem.
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja
Förening
BRF Sjöråen 21
Byggnadsår
1929
Energiprestanda
144 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister