Mer info

Högt och fritt vid Tessinparken

Värtavägen 23 – Östermalm

Boarea 71 kvm Rum | Våning 3 rok | 5
Pris Såld Avgift 3 555 kr / mån

Väldisponerad och högt belägen 3:a om ca 71 kvm med balkong i västerläge och fungerande öppen spis.  Samtliga rum ligger i fil med härligt ljusinsläpp och öppen utsikt över Tessinparken och direkt närhet till såväl Gärdet som Karlaplan och Fältöverstens stora utbud. Lägenheten har väl bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett i ek och vacker Kolmårdsmarmor på hallgolvet, vid den öppna spisen samt i fönsternischerna.

Bilder

Beskrivning

Brf Röda Rosen 6

Föreningen upplåter 24 lägenheter med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. 1 vinds- och 1 källarförråd tillhör lägenheten. Stor tvättstuga med 2 TM, 1 TT, torkrum och mangel i entréplan. Cykel- och barnvagnsrum. Kabeltv genom ComHem och Telia (fiber). Friköpt tomt. Juridisk person medges ej medlemskap.
Föreningens medlemmar disponerar gemensam takaltan i västerläge.

Renoveringar:

1996/1997 Fasad och balkonger

1997 Entréport

2006 Målning av entré, trapphus, hiss, ny hisskorg och fönster.

2008 Genomgång av imkanaler, provtryckning.

2010 Stambyte kök och badrum. Renovering av tvättstuga och taktaltan.

2010 OVK. Ny undercentral.

2011/12 Dränering av grund

2012 Installation av bredband (fiber). Sotning av imkanaler.

2013 Nytt tak av skiffer, entrédörr och fönster i trapphus. Ventilation.

2014 Förbättring av ventilationen i tvättstugan och torkrummet genom installation av frånluftsfläkt. Installation av tidur till maskiner i tvättstuga. Fortum har bytt ut fjärrvärmerören i Kv Röda Rosen, vilket även har inneburit installation av nya rör för fjärrvärme in i fastigheten 

2015 Montering av säkerhetsgaller. Montering av säkerhetsgaller för fönstren i källaren. Installation av ny avfuktare i torkrummet i tvättstugan.

2016 Godkänd OVK. Installation av brandlarmanläggning 

2017 Målning entré, trapphus, hiss samt vissa gemensamma utrymmen i källaren. Ny dörr till förråd vid bakre utgången

Överlåtelseavgift: 1 137 kr och pantsättningsavgift: 455 kr. Betalas av köparen.

 

Allmänt

Ett vindsförråd om ca 3 kvm tillhör lägenheten samt ett matförråd om ca 2 kvm i källaren.

Uteplats på baksidan med körsbärsträd och utemöbler. 

Gemensam takterrass.

Boendeparkering gäller på gatan. Tillstånd sökes hos Stockholm Stad: http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/

Rumsbeskrivning

Hall med avhängningsmöjligheter, gäst-wc samt säkerhetsdörr.

Köket har gott om förvaring bakom vita luckor samt flertalet platsbyggda förvaringsskåp i original. Gas-spis med varmluftsugn, kyl och frys samt en 45 cm bred diskmaskin. För närvarande är köket avdelat med en köksö/bänk mot en matsal, alternativt arbetsrum. Här kan med fördel sättas upp en vägg för att få ett ytterligare rum i lägenheten.

Stort sällskapsrum, centralt belägen i lähgenheten, med fungerande öppen spis och gott om plats för såväl soffgrupp som matsalsdel. 

Sovrummet har gott om utrymme för dubbelsäng, hel garderobsvägg samt utgång till balkong i västerläge.

Badrummet gjordes 2010 då samtliga stammar i fastigheten byrttes. Helkaklat i vitt och grått golvklinker med el-golvvärme. Badkar, handfat på kommod med förvaring, väggfast spegelskåp, handdukstork och wc. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Samsung.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.86 %
Lägenhetsnummer
2201
Ingår i avgiften
Värme, V/A
Våningsplan
5
Hiss
Ja
Förening
Brf Röda Rosen 6
Byggnadsår
1934 (oå 2000)
Energiprestanda
155 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
318 kr/mån
Försäkring
167 kr/mån
Driftkostnader totalt
484 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister