Mer info

4:a, möjlig 5:a, med balkong i skuldfri förening, Östermalm

Värtavägen 18 – Östermalm

Boarea 138 kvm Rum | Våning 4 rok | 1,5
Pris Såld Avgift 3 445 kr / mån

Ljus 4:a, möjlig 5:a, om 138 kvm, belägen i skuldfri förening invid Karlaplan i vackert 20 tals hus. Nyligen smakfullt renoverad i klassisk stil med genomgående exklusiva materialval. Ljust vardagsrum, möblerbar hall med fungerande öppen spis, stort platsbyggt Tibrokök med matplats för 8 personer och utgång till balkong i söderläge med sol hela dagen mot en grönskande innergård, 3-4 sovrum, badrum samt gästtoalett. Våningen är fylld av tidstypiska detaljer såsom boaseringar, högt i tak, stora spröjsade fönster där himlen syns från alla håll, djupa fönsternischer, spegeldörrar, serveringsskåp och fiskbensparkett. Våningen har en mycket bra planlösning utan insyn och förmedlar en lugn och ljus känsla med trivsam karaktär. En våning med närhet till Djurgården, Gärdet och Fältöversten.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Entréhall med plats för klädavhängning samt gästtoalett med schackrutigt marmorgolv och marmorbeklädda väggar. Härifrån stiger man in i den ombonade möblerbara hallen med fungerande öppen spis och sedan vidare in i den inre hallen/serveringsrummet. Lägenheten ligger väl samlad kring dessa två inre hallar, där det åt ena hållet bjuds vardagsrum, sällskapsrum samt master bedroom i fil. Här stoltserar detaljer såsom stuckatur, boaseringar, spegeldörrar, djupa fönsternischer och mörkoljade parkettgolv. Det ljusa vardagsrummet har två stora fönster samt platsbyggda bokhyllor. I hörnrummet finner man master bedroom med fönster i två väderstreck och platsbyggda garderober. Det tredje rummet i fil kan disponeras som TV-rum, matsal eller sovrum. Mot gården ligger det stora köket med matplats och utgång till balkong i söderläge med sol hela dagen. Köksinredningen är platsbyggd från Tibro Kök, spis från Ilve, microvågsugn från Miele samt diskmaskin och kyl/frys från Siemens. Bänkskivor av marmor och bra förvaringsmöjligheter. Intill ligger ytterligare ett stort ljust sovrum med platsbyggda garderober även där. Helkaklat badrum med badkar på tassar, dubbla handfat samt intilliggande tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

 

Golven består av mörkbetsad fiskbensparkett förutom i kök, serveringsgång och sovrum mot gård som har vitmålade brädgolv. Fönsterna är gamla vackra fönster med ett extra isolerglas.Våningen är totalrenoverad, med nydragen el och bytta stammar för ca 3 år sedan och i mycket gott skick. Förslag till alternativ planlösning finns om man skulle vilja göra badrummet större, alternativt behöver ännu ett sovrum.

Övrigt

Välskött skuldfri förening innefattande 27 lägenheter med bostadsrätt, två hyreslägenheter samt en lokal.

 

Föreningens plan för underhåll uppdateras årligen i samband med budgetarbetet. Stambyten sker fortlöpande. För 2017 diskuteras målning av fönster mot gatan.

 

Till lägenheten hör både ett vinds- och ett källarförråd.

 

Se även dokumenten "Information och regler" samt årsredovisning för ytterligare information om föreningen.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.35 %
Lägenhetsnummer
01012
Ingår i avgiften
Värme, vatten samt Basutbud via Comhem
Våningsplan
1,5
Hiss
Ja
Förening
Brf Ryttaren 14
Byggnadsår
1922
Energiprestanda
113 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
738 kr/mån
Försäkring
513 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 251 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister