Mer info

Klassisk sekelskiftestrea med terrass mot gården

Valhallavägen 90 – Östermalm

Boarea 80 kvm Rum | Våning 3 rok | Entréplan
Pris Såld Avgift 3 203 kr / mån

I pampig fastighet från 1895 finns denna väldisponerade och genomgående sekelskifteslägenhet. Med 3.30 i tak, bevarade tidstypiska detaljer som stuckaturer, takrosetter, dubbeldörrar och två vackra fungerande kakelugnar. Mot den lugna innergården ligger Master bedroom, med gott om garderober, samt ett fullutrustat kök med matplats och utgång till terrassen/balkongen i söderläge. Sol under sommarhalvåret. Möjlighet att bygga en grind ut mot den lummiga gården finns. Två rum i fil mot gatan varav ett rymligt vardagsrum samt ett sovrum, alternativt matsal för stora sällskap. Hall med två stora garderober och eluppvärmt golv av gotländsk kalksten. Helkaklat badrum med badkar, handfat och vägghängd toalett samt handdukstork och eluppvärmt golv. Genomgående vitlaserat furugolv. Fiber indraget i lägenheten. Mycket lågt belånad och äkta bostadsrättsförening, som äger marken, i välskött fastighet.

Bilder

Beskrivning

Föreningsinformation

Brf Valhall 90 bildades och övertog fastigheten Granen 17 samt byggnad som upplåter 11 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Huset ritades av Anders Gustav Forsberg och uppfördes 1895. Medlemmarna disponerar gemensamt en tvättstuga i källaren, cykel-/barnvagnsrum vid entrén samt ett källarförråd per lägenhet. TV, internet och telefoni via öppen fiber som levereras av IP Only. Juridisk person accepteras ej som medlem.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2017 - Renovering av gårdsmuren
2015 - Fasadrenovering mot gård och gata
2013 - Isolerglas mot gata
2004 - Målning av yttertak samt nya balkonger
1980 - Rör- och elstambyte samt nyinstallation av hiss

Föreningsinformation

Brf Valhall 90 bildades 1992 och övertog fastigheten Granen 17 samt byggnad som upplåter 11 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Huset ritades av Anders Gustav Forsberg och uppfördes 1895. Medlemmarna disponerar gemensamt en tvättstuga i källaren, cykel-/barnvagnsrum vid entrén samt ett källarförråd per lägenhet. TV, internet och telefoni via öppen fiber som levereras av IP Only. Juridisk person accepteras ej som medlem.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2017 - Renovering av gårdsmuren
2015 - Fasadrenovering mot gård och gata
2013 - Isolerglas mot gata
2004 - Målning av yttertak samt nya balkonger
1980 - Rör- och elstambyte samt nyinstallation av hiss
Inga större renoveringar är beslutade i dagsläget inte heller upptagande av nya lån eller kapitaltillskott. (2020-03-01)

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
7.67077 %
Lägenhetsnummer
00282
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
Entréplan
Hiss
Ja
Förening
Brf Valhall 90
Byggnadsår
1895
Energiprestanda
119 kWh/Kvm och år

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister