Mer info

Topprenoverad 3:a på bästa Östermalmsläge

Torstenssonsgatan 10A – Östermalm

Boarea 71 kvm Rum | Våning 3 rok | 1/4 i gårdshuset
Pris Såld Avgift 2 473 kr / mån

Med fantastiskt läge på Östermalm, ett stenkast från Strandvägen återfinns denna attraktiva 3:a. Våningen äger ett lugnt gårdsläge, tre rum i fil med mycken funktion på sin 71 kvm stora yta. Dispositionen erbjuder en välkomnande hall med inbyggda garderober. Intill hallen finns ett trivsamt klassiskt kök med full maskinell utrustning i öppen planlösning. Vardagsrummet är ljust med stora fönster och härlig volym tack vare ypperlig takhöjd. Här ryms utan vidare såväl matplats som sittgrupp med utgång till balkong som vetter mot den lugna innergården. Slutligen, bakom en vacker dörr, ett rofyllt sovrum och ett mindre sovrum med direkt anslutningen till det exklusiva badrummet. Takhöjden, tillsammans med plankgolv, stuckaturer och två fungerande kakelugnar, skapar en härlig karaktär. Välkommen till en välordnad bostadsrättsförening i ett synnerligen vackert sekelskifteshus, anno 1896 och inte minst, absolut närhet till Djurgårdens grönska och Stureplans rika utbud.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Den smakfulla lägenheten, som är totalrenoverad 2018 i tidsenlig stil, är belägen på Torstenssonsgatan 10A, ett stenkast från Strandvägen. Lugna och tysta kvarter med direkt närhet till såväl Djurgården som Karlaplan.

Över den gröna och lummiga gården ligger detta hem i gårdshuset, en trappa upp. Hissen är rymlig och det finns gott om plats för barnvagn.

Klassiskt vita väggar och furutiljor genomgående.

Hallen erbjuder riklig förvaring i de platsbyggda garderoberna. Här finns också ingången till det exklusiva badrummet. Vita kaklade väggar och carraramarmor på golv och på badkarets utsida. 

Vidare leds man in till bostadens hjärta där kök, vardagsrum och matplats är placerad i öppen planlösning.

Köksluckorna är målade i en beige färg med luckor i shakerstil, handtag i krom samt bänkskiva och stänkskydd i carraramarmor. Rostfri ugn från italienska Smeg.

Rummet har plats för en större soffgrupp samt ett stort matbord. Fungerande kakelugn och utgång till balkongen, som vetter mot den trevliga gården.

På andra sidan en vacker dörr ligger de två sovrummen i fil. Ett av rummen används idag som master bedroom. Ljusgröna väggar och rund, vit fungerande kakelugn även här, med fina mönster upptill.

Intill master bedroom ligger det mindre sovrummet, som idag används som barnkammare. Här får man plats med en 1,40 cm bred säng. Bredrandig tapet. Från detta rum når man badrummet, som ligger en suite.

Innergården är grön med blomster och körsbärsträd. Baksida gårdshuset finns ytterligare en gård med välskött rabatt, bord och stolar där man kan avnjuta en middag i solen.

BRF

BRF Lägret 3 är en äkta bostadsrättsförening på Östermalm, Stockholm som äger 1 fastighet med 30 bostadsrättslägenheter på adresserna Torstenssonsgatan 10, och Torstenssonsgatan 10A.

Föreningen äger fastigheten STOCKHOLM LÄGRET 3.

Se renoveringar och underhåll på sida 2 och 3 i årsredovisningen under MER INFORMATION och DOKUMENT.

Ingen avgiftshöjning är planerad.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.99758 %
Lägenhetsnummer
03331-01-01-0020
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
1/4 i gårdshuset
Hiss
Ja (Rymlig)
Förening
Brf Lägret 3
Byggnadsår
1896
Energiprestanda
141 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
500 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Övrigt
400 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 150 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister