Mer info

Högt och ljust på Styrmansgatan

Styrmansgatan 49 – Östermalm

Boarea | Biarea 66 kvm | 9 kvm Rum | Våning 2 rok | 5 av 5 (hiss till 4tr)
Pris Såld Avgift 3 925 kr / mån

Välkommen till denna mycket ljusa och rymliga vinds-tvåa med en total golvyta om 75 kvm på idealisk adress. Här bor du med milsvid utsikt över Östermalms takåsar samt Djurgården och även bort till Hammarbybacken.  Rymligt sällskapsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsdel. Här finns även vackra, synliga bjälkar och vitoljad fiskbensparkett. Sovrummet ligger i fil med sällskapsrummet och har flertalet platsbyggda garderober.  Mycket charmigt kök med gott om förvaring bakom ljusblå luckor. Vit bänkskiva i kompositsten. Helintgererade vitvaror såsom kyl/frys, 50 cm diskmaskin, induktionshäll och ugn. Plats för bord och stolar. Från köket nås balkongen som ligger i västerläge mot gården och har utsikt över takåsar och vackra grannfasader.  Stort badrum helkaklat i ljus beige. Takfönster, handfat på bred kommod, spegelskåp, handdukstork, vägghängd wc och tvättpelare (Bosch).  Hall med klinkergolv och garderob. Golvvärme i badrum, hall och kök.  Mycket representativ och välsköt

Bilder

Beskrivning

Brf Lyran 15

BRF Lyran 15 är en äkta bostadsrättsförening på Östermalm, Stockholm som äger fastigheten STOCKHOLM LYRAN 15 med 61 bostadsrättslägenheter på adresserna Linnégatan 65, Linnégatan 67, Styrmansgatan 47, Styrmansgatan 47A, och Styrmansgatan 49.

Underhåll under året 2020-2021:

OVK besiktning med gott resultat.

Stamspolning. Stammarna har filmats efter spolningen och stambyte har därefter flyttats från 2025 till runt år 2040-2050.

Trygghetskameror installerade i samtliga fastighetens portar.

För utförlig information, vänligen se föreningens årsredovisning.

Renoveringar

Lägenheten totalrenoverades 2017. Trefasström.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.6962 %
Lägenhetsnummer
4751/1501
Ingår i avgiften
Värme, V/A, el, , Kabel-TV basutbud
Våningsplan
5 av 5 (hiss till 4tr)
Hiss
Ja
Förening
BRF Lyran 15
Byggnadsår
1884-85

Dokument

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister