Högt och fritt på Skeppargatan

Högt och fritt på Skeppargatan

Välkommen till denna högt belägna och väldisponerade 3:a om 91 kvm fördelat på sällskapsrum, matsal och kök i öppen planlösning, två sovrum samt ett stort badrum. Genomgående ljus med stora fönster i två väderstreck, fransk balkong mot gatan och härlig balkong mot gården i syd/väst läge med utsikt över takåsar samt vackra grannfasader. Garage finns i huset.

Adress Skeppargatan 51 Område Östermalm
Boarea 91 kvm Rum | Våning 3 rok | 5 av 6
Pris 8 900 000 kr / bud Avgift 4 239 kr / mån

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning
Högsta bud 8 850 000 kr
Intresseanmälan

Brf Grannarne 2

Föreningen registrerades 1987 och klassas som äkta. Fastigheten Grannarne 2 byggdes 1968. Byggnadens totalyta är 2 772 kvm varav 2 346 kvm utgör lägenhetsyta och 426 kvm utgör lokalyta. Marken till fastigheten innehas med äganderätt.

Gemensam gård med sittplatser och grill på sommarhalvåret.

Garage finns i huset med 24 platser och relativt kort kö. Avgiften för en plats är 2,200kr/mån.

Väl tilltagen hiss, handikappsvänligt samt med gott om utrymme för barnvagnar.

Väsentliga händelser under räkenskapsåret:

Renovering av hissarna, installation av bredband 700/700 för samtliga medlemmar, modernisering av fjärrvärmecentralen, omförhandling av hyran för lokalerna, reparation och utbyte av vissa av de horisontala stammarna i garaget.

Rumsbeskrivning

Hall med avhängningsmöjligheter samt inbyggt städskåp. Larm från Verisure.

Sällskapsrum, matsal och kök i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp genom stora fönster i två väderstreck, fransk balkong mot gatan och balkong mot gården i syd/väst-läge med härlig utsikt över takåsarna och granngårdarna.

Noblessakök med vita luckor, arbetsytor i svart granit och helintegrerade vitvaror från Siemens såsom spis, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Stengolv i köket med el-golvvärme. 

Två rymliga sovrum, varav master-bed har stora platsbyggda garderober med smart inredning och spegelskjutdörrar. Möjlighet finns att dela av matsalen med en vägg om ytterligare sovrum behövs.

Stort familjebadrum med jacouzzi-badkar, dusch, vägghängd wc, väggmonterat spegelskåp ovan hadfat på kommod med lådor. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänkyta med väggmonterade förvaringsskåp ovan. Helkaklade väggar i vitt samt svart golvklinker med el-golvvärme.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.8017 %
Lägenhetsnummer
00011
Ingår i avgiften
Värme, VA, Comhem basutbud
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja
Förening
Brf Grannarne 2
Byggnadsår
1968
Energiprestanda
122 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
636 kr/mån
Försäkring
265 kr/mån
Övrigt
399 kr/mån
Driftskostnader totalt
1 300 kr/mån
Till toppen
Alla bilder