Mer info

Högt och fritt på Skeppargatan

Skeppargatan 51 – Östermalm

Boarea 91 kvm Rum | Våning 3 rok | 5 av 6
Pris Såld Avgift 4 239 kr / mån

Välkommen till denna högt belägna och väldisponerade 3:a om 91 kvm fördelat på sällskapsrum, matsal och kök i öppen planlösning, två sovrum samt ett stort badrum. Genomgående ljus med stora fönster i två väderstreck, fransk balkong mot gatan och härlig balkong mot gården i syd/väst läge med utsikt över takåsar samt vackra grannfasader. Garage finns i huset.

Bilder

Beskrivning

Brf Grannarne 2

Föreningen registrerades 1987 och klassas som äkta. Fastigheten Grannarne 2 byggdes 1968. Byggnadens totalyta är 2 772 kvm varav 2 346 kvm utgör lägenhetsyta och 426 kvm utgör lokalyta. Marken till fastigheten innehas med äganderätt.

Gemensam gård med sittplatser och grill på sommarhalvåret.

Garage finns i huset med 24 platser och relativt kort kö. Avgiften för en plats är 2,200kr/mån.

Väl tilltagen hiss, handikappsvänligt samt med gott om utrymme för barnvagnar.

Väsentliga händelser under räkenskapsåret:

Renovering av hissarna, installation av bredband 700/700 för samtliga medlemmar, modernisering av fjärrvärmecentralen, omförhandling av hyran för lokalerna, reparation och utbyte av vissa av de horisontala stammarna i garaget.

Rumsbeskrivning

Hall med avhängningsmöjligheter samt inbyggt städskåp. Larm från Verisure.

Sällskapsrum, matsal och kök i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp genom stora fönster i två väderstreck, fransk balkong mot gatan och balkong mot gården i syd/väst-läge med härlig utsikt över takåsarna och granngårdarna.

Noblessakök med vita luckor, arbetsytor i svart granit och helintegrerade vitvaror från Siemens såsom spis, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Stengolv i köket med el-golvvärme. 

Två rymliga sovrum, varav master-bed har stora platsbyggda garderober med smart inredning och spegelskjutdörrar. Möjlighet finns att dela av matsalen med en vägg om ytterligare sovrum behövs.

Stort familjebadrum med jacouzzi-badkar, dusch, vägghängd wc, väggmonterat spegelskåp ovan hadfat på kommod med lådor. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänkyta med väggmonterade förvaringsskåp ovan. Helkaklade väggar i vitt samt svart golvklinker med el-golvvärme.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.8017 %
Lägenhetsnummer
00011
Ingår i avgiften
Värme, VA, Comhem basutbud
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja
Förening
Brf Grannarne 2
Byggnadsår
1968
Energiprestanda
122 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
636 kr/mån
Försäkring
265 kr/mån
Övrigt
399 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 300 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister