Mer info

Vacker familjevåning anno 1889

Skeppargatan 22 – Östermalm

Boarea 120 kvm Rum | Våning 4 rok | 1 tr
Pris Såld Avgift 3 944 kr / mån

Väldisponerad familjevåning om 120 kvm och balkong i vacker fastighet anno 1889. Öppet kök, stort sällskapsrum och tre bra sovrum belägna tyst och lugnt mot gården. Hela våningen totalrenoverades 2014 och badrummet är nytt sedan 2017.  Genomgående fin fiskbensparkett i ek, generös takhöjd, takstuckaturer, rosetter och flertalet tidsenliga pardörrar med dekorativa dörröverstycken. Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Stor hall med dubbla par-ytterdörrar, platsbyggda garderober och schack-mönstrat marmorgolv i svart/vitt. Gäst wc med handfat.

Två bra sovrum i fil med speglade pardörrar och stora fönster mot gården.

Från den breda hallgången öppnar det trivsamma köket upp sig med en rymlig matplats. Här finns gott om förvaring i flertalet skåp med vita luckor och handtag i rostfritt stål. Arbetsbänk och stänkskydd i carrara marmor. Helintegrerade vitvaror såsom kyl/frys och diskmaskin (Gram), induktionshäll, kolfilterfläkt, ugn och microvågsugn (Miele).

Intill köket ligger master-bedroom med platsbyggd garderobsvägg och utgång till våningens generösa balkong mot den välskötta innergården.

Stort familjebadrum med dubbla handfat på kommod med förvaringslådor i vitt, dusch, vägghängd wc och tvättpelare (Miele) diskret placerad bakom en frostad glasdörr. Golv, duschvägg och kommod-bänkskiva i carrara marmor. Inbyggda lampor från FLOS i stor platsbyggd valvspegel, monterad över kommoden. El-golvvärme.

Mot Skeppargatan ligger sällskapsrummet, genom vackra pardörrar med blyinfattat glas. Här finns gott om plats för såväl matsalsdel som stor soffgrupp. Två höga fönster med djupa nischer och fönsterbänkar i carrara marmor. Smarta inbyggda förvaringsskåp och nisch med plats för vägghängd TV.

Sonos ljudsystem diskret installerade i hall, kök samt badrum.

 

Brf Valfisken 3

Valfisken 3 är en välskött fastighet anno 1899/1929 bestående av ett gathus samt gårdshus. Total bostadsyta om 2769 kvm och lokalyta om 541 kvm. Gemensam innergård och modern tvättstuga.

Brf Valfisken 3 klassas som äkta bostadsföretag med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen förvärvade fastigeten Valfisken 3 med adress Skeppargatan 22 år 1986. Föreningen upplåter 40 lägenheter med bostadsrätt samt en lägenhet och fem lokaler med hyresrätt. 

Väsentliga händelser under räkenskapsåret:

-Under våren renoverades hissen i gathuset med nytt maskinrum samt ombyggnad och målning av hisskorgen.

-Nya lampor har installerats i samtliga trapphus.

-Nya tvättmaskiner och torktumlare har installerats.

-Renovering av en av takaltanerna har genomförts för att undvika framtida vattenskador.

-Ny gemensam grill anskaffades.

-Ny porttelefon med kamera från Axcessa som styrs direkt via medlemmarnas mobiltelefoner.

Inga avgiftsförändringar planerade.

Överlåtelseavgift: 0 kr

Pantsättningsavgift: 455 kr

 

 

Övrigt

Gemensamma utrymmen:

-Två Cykelförråd.

-Två barnvagnsrum.

-Grovsoprum.

-Tvättstuga.

-Innergård.

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
0005
Ingår i avgiften
Värme, V/A, Bahnhof Fiber
Våningsplan
1 tr
Hiss
Ja
Förening
Brf Valfisken 3
Byggnadsår
1889
Energiprestanda
108 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

Försäkring
417 kr/mån
Driftkostnader totalt
417 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister