Mer info

Sekelskifte ett stenkast från Nybroplan

Sibyllegatan 11 – Östermalm

Boarea 126 kvm Rum | Våning 4 rok | 1 av 3
Pris Såld Avgift 5 699 kr / mån

Med ett fantastiskt läge finns denna trevliga bostad om 126 kvm. Hemmet stoltserar med stort sällskapsrum, generös takhöjd, vackra fönster, fina trägolv, en fungerande kakelugn och speglade pardörrar. Tre sovrum, bra förvaringsmöjligheter, kök, väl tilltaget badrum och gäst-wc. Mycket vacker och välskött fastighet samt lågt belånad förening. Det centrala läget lockar med absolut närhet till såväl kommunikationer som flertalet skolor, restauranger och caféer.

Bilder

Beskrivning

Förening

Byggnad

År 1906. 

Förening

Brf Vaktparaden äger fastigheten Järnlodet 17. I föreningen finns 17 lägenheter med bostadsrätt,1 med hyresrätt och 1 lokal med hyresrätt. Förening har en god och stabil ekonomi, äger marken och klassas som en äkta förening.

Renoveringar

1987, Stambyte.

1987, El-stigare.

1987, Fasad.

Fönster, nya värmesparande innerfönster och aluminium på utsidan.

2014, trapphus, gathus renoverades.

Tvättstuga, nya tvättmaskiner och mangel.

Gård, nytt tätskikt 2021, ytskikt gatsten. 

Juridisk person

Accepteras inte.

Kända framtida förändringar av föreningens ekonomi

Nej.

Förråd

Till lägenheten tillhör ett källarförråd om ca 16 kvm. 

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel. Cykelförråd och barnvagnsrum. 

TV och bredband

Bredband via Bahnhof 1000 Mbit och kabel-TV via Tele 2 ingår i avgiften.

 

 

Rumsbeskrivning

Välkomnande och rymlig hall öppnar upp mot stort sällskapsrum med eldstad och härligt ljusinsläpp. Rummet rymmer matplats och umgängesdel.

Kök med med ljusa fronter, bänkskiva i mörkt trä, diskbänk i rostfritt stål och stänkskydd i vitt kakel. Kyl, frys, diskmaskin, spis samt ugn. Gott om förvaring och matplats med plats för 4 personer. 

Master bedroom och ytterligare två rofyllda sovrum. 

Badrum med fönster, badkar, wc, handfat med spegelskåp ovan och tvättmaskin. Väggar klädda i vitt kakel, terrakotta färgat klinker samt målade väggar.

Separat gäst-wc med handfat, spegel och wc.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
9.4 %
Lägenhetsnummer
2
Ingår i avgiften
Kabel-TV, bredband, värme, vatten
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Ja
Förening
Brf Vaktparaden
Byggnadsår
1906

Driftkostnad

El
79 kr/mån
Driftkostnader totalt
79 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister