Mer info

Vindsvåning med fantastiska uteplatser

Nybrogatan 85 – Östermalm

Boarea | Biarea 147 kvm | 4 kvm Rum | Våning 4 rok | 6
Pris Såld Avgift 5 654 kr / mån

Välkomna till detta förstklassiga boende med en underbar utsikt och lugnt läge på övre delen av Nybrogatan. Denna mycket exklusiva vindsvåning med härlig rymd och ljusflöde har både stor terrass och längsgående kungsbalkonger och eldstad. Lägenheten är en av flera som byggdes 2016 av Savana AB och är ritad av Andreas Martin-Löf. Mycket välskött förening. Våningen är inredd med högsta nivå på materialval och kvalitet, här ses Poggenpohl kök med vitvaror från Gaggenau, eldstad och plankgolv i ek med vattenburen golvvärme. Samtliga rum har utgång genom glasade terrassdörrar till de längsgående terrasserna i öster och väster. Sällskapsytor med kök i öppen planlösning nås via välkomnande entré med plats för avhängning. Ett stort och två mindre sovrum med gott om garderober samt två exklusiva badrum i carraramarmor med bl a dusch, badkar och tvättpelare. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Bilder

Beskrivning

Interiör

Ingång direkt till våningen från kodstyrd hiss på plan 6 till spatiös och ljus välkomnande hall med gott om förvaring. Trappa med sisalmatta leder ner till entrédörr på plan 5. 

Strålande ljus och spatiös våning med genomgående optimal planlösning. Samtliga rum har franska dörrar ut till de längsgående kungsbalkongerna i både öst och väst. Sällskapsrum med inbyggd braskamin från Stuv, platsbyggda bokhyllor i full takhöjd med stege och genomgående takspots från Flos. Toppmodernt kök från Poggenpohl i öppen planlösning samt matsalsdel med plats for 10 personer och direkt utgång till generöst tilltagen terrass i väst med elmarkiser, infravärme och access till kungsbalkonger. Två badrum av högsta kvalitet klädda i carraramarmor. Integrerat högtalarsystem från Bose. Fint ljusinsläpp från Veluxfönster i tak med fjärrstyrning. Golvvärme i samtliga rum. 

Master bedroom med walk-in closet och badrum en suite. Inbyggda garderober. Två ytterligare sovrum och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Kattvind/förråd. Gott om förvaring och garderober genomgående. 

Våningen har fördel av läge i öst/väst med morgon och kvällsol som strålar in samt sol på terrasser under hela dagen. Genomgående trägolv i ek. Vackra och klassiska materialval av högsta kvalitet. 

Kök
Poggenpohl kök med grå luckor och bänkskivor i Corian med integrerad diskho med bottenplatta i rostfritt stål samt duschblandare. Grå stänkskydd på vägg. Kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, vinkyl och induktionshäll samtliga från Gaggenau. Fläkt från Fjäråskupan. Rymlig köksö med skiva i carraramarmor. Utgång till kungsbalkong. 

Badrum
Master bathroom med carraramarmor på golv och vägg, takdusch med glasväggar, handfat från Duravit med kommod, fristående badkar, handdukstork samt direkt utgång till kungsbalkong. 
Separat badrum med golv och väggar klädda i carraramarmor, dusch med glasdörrar, handfat med kommod, spegelskåp ovan, spots i tak, handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare från Miele, skiva ovan i ek. Skåp ovan. 

Takhöjd som högst, 4.14m.
Larm från Verisure. 

 

Föreningen

Brf Bävern är en äkta förening belägen på Nybrogatan 85 som bildades 1928. Huset ritades av arkitekt Sven Wallander och uppfördes 1926-1928. Föreningen består av 231 lägenheter och har 11 lokaler. Fastigheten byggdes 1928 och 1985 skedde en omfattande renovering av byggnaden. Juridisk person accepteras ej. Fastigheten är uppvärmd med fjärrvärme. I föreningen finns tvättstuga, torkrum, bastu, festlokal, samlingslokal, gästrum och cykelförråd. Kabel-tv finns via Comhem/Tele 2 samt bredband. Extra förråd kan hyras. Läs mer om föreningen på hemsidan www.brfbavern.se

Renoveringar
1985 Stambyte
1985 Elstammar
1997 Fasadrenovering
2005 Fasadrenovering
2010 Balkonger byggdes
2011 Nytt låssystem, målning entréer
2013 Stamspolning
2014 Säkerhetsdörrar, OVK
2015 Ventilation, tvättstugor, föreningslokal, gästrum, installation fiber. 
2016 Byggnation 23 vindslägenheter, ventilation, hissar, fönster, ytterportar
2017 Entréer, trapphus, nya tak samt ny UC i fastigheten Räven
2018 Stamspolning
2019 Miljörum, trädgård, uteplats, miljöavfall
2020 Balkonger, brandskyddsinventering, kamerabevakning
2021 Byte av UC i fastigheten Bävern och OVK. 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.23070 %
Lägenhetsnummer
99-2019-1-234-2
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Våningsplan
6
Hiss
Ja
Förening
HSB BRF Bävern
Byggnadsår
1926 - 1928 och vind 2016
Energiprestanda
146 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
883 kr/mån
Försäkring
482 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 365 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister