Mer info

Smakfull inredd svit i skuldfri förening

Nybrogatan 62 – Östermalm

Boarea 40 kvm Rum | Våning 2 rok | 4/5
Pris Såld Avgift 1 402 kr / mån

Med ett högt och fritt läge återfinns denna ljusa och väldesignade lilla våning. Allt är i gott skick och optimalt planerat med trevlig social yta, välproportionerat sovrum samt gott om plats för förvaring. Stilsäkert arkitektritat kök med full maskinell utrustning och matplats för fyra till sex personer i vardagsrummet. Fräscht badrum förberett för tvättmaskin. Ljusinsläpp från vackra fönster, takstuckatur, fiskbensparkett och högt i tak präglar denna lilla pärla. Välkommen till en elegant fastighet som är mycket välskött i en stark och stabil förening.

Bilder

Beskrivning

BRF

Föreningens bildande: 1980 (äkta)

Byggår: 1892

Ombyggnadsår: 1999

Stambyte: 1998

Fasad, Tak, Trapphus: 1999

Elstigar: 1998

Ekonomisk plan: 1981-03-23

Antal bostadslägenheter: 32

Antal hyreslägenheter: 0

Antal lokaler: 1 

Godkännes juridisk person som medlem vid förvärv av bostadsrätten: Nej

Föreningens kostnader i samband med överlåtelse:

Överlåtelseavgift 2,5 % av prisbasbelopp, förvärvaren
Pantsättningsavgift 1 % av prisbasbelopp (se stadgar), pantsättaren

Övrigt:
Bostaden är avsedd för permanent boende. Samtliga om-/tillbyggnader skall anmälas skriftligen till styrelsen före byggstart. Samtliga om-/tillbyggnader måste godkännas skriftligen av styrelsen.

Kommunikationer: 100 meter till tunnelbanestation Stadion uppgång Karlavägen, och cirka 500 meter till station Östermalmstorg.
Inom en radie på cirka 200 meter finns tillgång till följande busslinjer: 1, 42, 44, 91 från Karlavägen respektive 1, 4, 62, 72, 91, 94 från Valhallavägen/Sibyllegatan.

Mer information om föreningen: http://nybrogatan62.se

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.92480 %
Lägenhetsnummer
0044
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Våningsplan
4/5
Hiss
Ja
Förening
BRF Karl XV:s port nr 3
Byggnadsår
1892
Energiprestanda
135 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
200 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Driftkostnader totalt
350 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister