Mer info

Idealisk 2:a på Nybrogatan

Nybrogatan 54 – Östermalm

Boarea 36 kvm Rum | Våning 2 rok | 1
Pris Såld Avgift 1 930 kr / mån

Lugnt och tyst belägen på Nybrogatan med gågata utanför, återfinnes nu denna mycket fina och välplanerade tvåa om ca 36 kvm. Hall med gott om platsbyggda garderober och sisalmatta. Ljust och trivsamt sällskapsrum med stilrent kök (2016) och matplats i öppen planlösning. Köket har gott om förvaring bakom sobert ljusgrå luckor med skinnhandtag, arbersyta i carraramarmor samt helintegrerade vitvaror såsom kyl/frys, induktionshäll, ugn och diskmaskin. Två stora fönster i djupa nischer mot gatan samt vacker, hårdvaxoljad fiskbensparkett i ek. Rymligt sovrum med plats för en 160 cm bred säng. Helkaklat badrum i vitt med ljusgrått golvklinker och el-golvvärme. Dusch, wc, handdukstork, handfat på kommod med lådor samt tvättmaskin. Fastigheten ligger runt hörnet från Karlavägen och har tunnelbana, buss samt all tänkbar närservice i direkt anslutning. Mycket välskött fastighet och stabil förening med god ekonomi och låga avgifter.

Bilder

Beskrivning

Brf Ekorren 3

Brf Ekorren 3 är en äkta förening bestående av  40 st bostadsrättslägenheter 2 st hyresrättslägenheter och 2 st lokaler.

Juridisk person accepteras ej. Föreningen accepterar köpare med syfte att använda lägenheten för övernattning.

Föreningen äger marken.

Kabel-tv och bredband via Comhem.

Cykelförråd finns utomhus. Gemensam tvättstuga finns i källaren.

 

Utförda renoveringar:

Fasad gården  2005

Stambyte  2006

Nya el-stigar   2006

Säkerhetsdörrar 2008

Tvättstuga   2012

Nya entréporter 2013

Värmekablar samt snöras-skydd tak 2013

Fasad och fönsterrenovering 2016

Uppdaterad OVK (godkänd 2017)

Byte innerdörrar hiss 2018 (Nybrogatan 54)

 

Källarförråd tillhör lägenheten.

Mysig gård med sittgrupp och grill.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.93860 %
Lägenhetsnummer
0009
Ingår i avgiften
Värme, V/A
Våningsplan
1
Hiss
Ja
Förening
Brf Ekorren 3
Byggnadsår
1883
Energiprestanda
149 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

Försäkring
257 kr/mån
Driftkostnader totalt
257 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister