Mer info

Två stora terrasser i sydväst och sydost

Nybrogatan 45E – Östermalm

Boarea 89 kvm Rum | Våning 3 rok | 5 av 5
Pris Såld Avgift 3 220 kr / mån

Högst upp med centralt, lugnt och tyst läge vid Östermalmstorg återfinns detta ljusa och väldisponerade boende med stora soldränkta terrasser i väster- och österläge. Stort och rymligt garage finns i föreningen med fn ingen kö. Våningen är i mycket gott skick och omfattar kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning med utgång till terrasserna. Master bedroom med walk-in closet. Ett andra sovrum med garderober. Gott om förvaring. Stilsäkert kök med full maskinell utrustning inklusive vinkyl. Vacker fiskbensparkett på samtliga golv, heltäckningsmatta i master bedroom och walk-in closet. Stort badrum med både badkar, dusch och tvätt. Välordnad bostadsrättsförening med god ekonomi i fastighet från 1979/80.

Bilder

Beskrivning

Entré med skoskåp och avhängning.

Platsbyggt kök med släta mörkgrå skåp och bänkskivor i granit. Utgång till terrass i sydväst om drygt 10 kvm. Induktionshäll från Siemens med fläkt ovan, dubbla ugnar, tallriksvärmare och vinkyl från Smeg, diskmaskin, vask, inbyggd kyl och frys. Exklusiva detaljer och inbyggd belysning. Stänkskydd i svart glas. Blandare från Tapwell. 

Matplats med utgång till terrass i sydost om ca 10 kvm. Vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning.

Badrum i Lava dark grey granitkeramik med vägghängd toalett och bidet-blandare invid, inbyggt badkar samt dusch. Underlimmat handfat med bänkskiva i granit, förvaring samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens nedtill. Golvvärme (el). Blandare, dusch och detaljer från Tapwell. 

Master bedroom, rymligt och smakfullt renoverat med heltäckningsmatta och walk-in closet i öppen planlösning. 

Sovrum med platsbyggd förvaring och glasparti i smide från Glasalux med pardörrar in till rummet. 

Fiskbensparkett genomgående förutom master bedroom och walk-in closet med heltäckande matta i grått.

Lägenheten har genomgående dimmers och eluttag från Buster & Punch. 

Garageplats (1.000 kr/mån). Förråd om cirka 5-6 kvm (2 x 3 m)

Fiberinstallation sker just nu, 100/100 MBIT/s med Telia TV basutbud kommer vara installerat och klart 2022-04-01 och då ingå i avgiften.

Sol på terrasserna från morgon till kväll – ofta sol på båda terrasserna samtidigt

Föreningen

Brf Brunfisken 23 äger fastigheten Brunfisken 23 med adresserna Nybrogatan 45 A-E samt Majorsgatan 8-12. Huset uppfördes år 1979-1980.  Det är en äkta förening och de äger marken. Det finns 51 st bostadsrätter och två lokaler (Systembolaget och Hemköp). Rymligt garage finns med cirka 40 platser och fn finns det ingen kö. Infart från Majorsgatan. Hyra av plats 1000 kr/mån. Flertalet platser innehar laddstolpe, övriga platser förberedda för laddstolpar. Föreningen har miljörum för sortering samt tvättstuga, gym, bastu, dusch och toalett i källaren. Rymligt barnvagnsförråd i trappuppgången. 

Utförda renoveringar
2016 Fönsterbyte mot Nybrogatan och Majorsgatan
2017 Takrenovering, fasadrenovering, balkongrenovering, garagegolv inkl nya golvbrunnar
2018 Anticimex fuktbesiktning våtutrymmen (kök och badrum)
2019 Omtätning av och ny ventil i de nyinstallerade fönstren mot Nybrogatan och Majorsgatan, stamspolning i alla lägenheters kök/badrum, kontroll av tätskiktlagret på gården
2021 Renovering av ventilationen, OVK besiktning
2022 Ytskiktrenovering av golven i grovsoprummet, Anticimex fuktbesiktning våtutrymmen (kök/badrum), utbyte av soprummens säckväxlare (5 st).
Kommande renoveringar
2023 Upprustning av gården.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.011680000 %
Lägenhetsnummer
20954-01-01-0052
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja
Förening
Brf Brunfisken 23
Byggnadsår
1980
Energiprestanda
117 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
344 kr/mån
Försäkring
242 kr/mån
Driftkostnader totalt
586 kr/mån

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister