Mer info

Nyrenoverad tvåa på attraktiv adress

Nybergsgatan 9 – Östermalm

Boarea 53 kvm Rum | Våning 2 rok | Entréplan
Pris Såld Avgift 1 789 kr / mån

På uppdrag av Brf Kronkvarnen 31 ska vi nu upplåta denna oerhört fina och helt nyrenoverade 2:a om 53 kvm. Bostaden är i dag en hyresrätt som i och med försäljningen blir en bostadsrätt. Sällskapsrummet har gott om plats för såväl matplats som sittgrupp. Här finns även en fin öppen eldstad. Rymligt sovrum, badrum samt ett mysigt separat kök med frukostplats. Belägen med samtliga fönster mot lugna Nybergsgatan mitt på Östermalm, med närhet till såväl Karlaplan och Gärdet, som Djurgården och pulsen i city.  Mycket välskött fastighet och förening med god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

Brf Kronkvarnen 31

Föreningen förvärvade fastigheten Kronkvarnen 31 år 1996. Fastigheten innehar 33 lägenheter med bostadsrätt, en lägenhet med hyresrätt samt en lokal. Fastighetens totalyta är enligt fastighetstaxeringen 2 143 kvm.

Föreningen godkänner delat ägande samt att ägaren inte behöver vara mantalskriven på bostaden.

Juridisk person accepteras ej.

Inga avgiftsförändringar planerade.

1998 - Rörstambyte samt el-stigare.

2015 - Fönster.

2017 - Trapphus, tvättstuga, uppvärmningssystem.

Inga större renoveringar av fastigheten är planerade utöver vanligt löpande underhåll. Fastigheten är i mycket gott skick.

Mycket fin och välskött innergård med vackra omkringliggande fasader och granngårdar. Rosenplanteringar och sittplatser under sommarhalvåret för medlemmarnas nyttjande.

Cykelparkering och grovsoprum på gården.

Nytt barnvagnsförråd har nyligen byggts på gården.

Nyupprustad och fräsch tvättstuga finns i källaren.

Internetleverantör: Com Hem

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.446 %
Lägenhetsnummer
204
Ingår i avgiften
Värme, VA, Kabel-TV basutbud
Våningsplan
Entréplan
Hiss
Ja
Förening
Brf Kronkvarnen 31
Byggnadsår
1897 - 1898
Energiprestanda
146 kWh/Kvm och år

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister