Mer info

6:a på Lützengatan i skuldfri förening

Lützengatan 7, 4 tr – Östermalm

Boarea 181 kvm Rum | Våning 6 rok | 4
Pris Såld Avgift 0 kr / mån

Klassisk paradvåning fyra trappor upp på attraktiv adress i vacker fastighet från 1915. Sex rum och kök om 181 kvm med fyra möjliga sovrum. Öppen spis och två balkonger varav en i söder mot gatan. Bevarade originaldetaljer och över tre meter i takhöjd. Skuldfri välskött förening, för närvarande nollavgift. Visst renoveringsbehov.

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Rymlig entré, med gäst-wc och utgång till balkong, öppnar upp till de tre sällskapsrummen. Två av dessa ligger mot gatan varav ett med burspråk och utgång till mindre balkong i söder. Det andra har en öppen spis samt skjutdörrar som leder in till den storslagna matsalen alternativt vardagsrummet. Det stora spröjsade fönstret ger mycket ljus med sin låga bröstningslist. Sällskapsdelen har väl bevarad fiskbensparkett, spegeldörrar och takstuckaturer. Den privata delen ligger mot gården och rymmer tre sovrum, ett badrum med separat wc samt ett rymligt kök. Våningen har fönster i tre väderstreck som ger fint ljus till samtliga rum. En möjlighet att skapa sitt hem efter eget tycke och smak på en av Östermalms mest attraktiva adresser med närhet till natur, service och kommunikationer. Garageplats går att hyra i Fältöversten via Aimopark från 3 450:-/mån. Två till tre platser blir lediga varje månad. Våningen disponerar ett källarförråd av föreningen.

 

Föreningsinformation

Föreningen äger fastigheten Trumslagaren 3 i Oscars församling i Stockholm. Föreningen består av 15 lägenheter med bostadsrätt och upplåter en lokal med hyresrätt. Föreningen tillämpar principen med successivt stambyte som skall ske i samband med renovering av våtrum och/eller kök i lägenheterna. Detta har skett i ungefär hälften av lägenheterna, 2021-08-23. Föreningen har haft avgiftsfritt de senaste åtta åren men planerar att återgå till att debitera avgift fr.om. 2022-07-01. Nivån kommer ligga mellan 350 - 400:-/kvm och år. Inga beslut fattade. Eventuella renoveringar och underhåll fram till 2026 kommer tas från kapitalreserven på runt 3 miljoner och innebär att avgiften kommer enligt plan vara oförändrad fram till dess. Föreningen är skuldfri och det finns inga planer på upptagande av lån. Huset är i gott skick och det finns inga beslut om kommande stora renoveringar förutom de löpande partiella stambytena.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
8.77 %
Lägenhetsnummer
1401
Våningsplan
4
Hiss
Ja
Förening
Brf Trumslagaren 3
Byggnadsår
1915
Energiprestanda
127 kWh/Kvm och år

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister