Mer info

Högt upp i huset med dubbla balkonger

Linnégatan 19, 3 tr – Östermalm

Boarea 120 kvm Rum | Våning 4 rok | 3
Pris Såld Avgift 5 434 kr / mån

I eftertraktade kvarter, nära både torg och park, bjuds ett synnerligen trivsamt boende som karaktäriseras av smakfullt renoverat 30-tal med högt i tak och dubbla balkonger. En yteffektiv hall med garderobsvägg välkomnar och öppnar upp mot de sociala ytorna. Vardagsrummet är generöst med vacker öppen spis i kolmårdsmarmor och solig balkong i rakt söderläge. Här ryms utan vidare både ordentlig matplats och sittgrupp. Genom speglade dubbeldörrar nås bibliotek, nyttjas alternativt som ytterligare 1-2 ytterligare sovrum, och här återfinns hemmets andra balkong. En serveringsgång leder till sobert renoverat och fullutrustat kök med trivsam frukostplats. Den privata sfären utgörs i sin tur av ett mindre samt ett större sovrum. Stilrent renoverat badrum och gästtoalett återfinns med utmärkt placering på respektive sida av hallen. Välkommen till ett välbeläget hem med närhet till allt man kan önska av ett centralt Östermalmsboende.

Bilder

Beskrivning

Föreningsinformation

Äkta förening som förvärvade fastigheten 2010. Vid övertagandet byttes alla avlopp och vattenstammar samt elstigare. Inga större renoveringar finns planerade. Föreningen består av 17 medlemslägenheter samt 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Lånen amorteras kontinuerligt. För mer detaljer se bifogad årsredovisning 2021 samt stadgar. OVK 2021 - Mekaniska fläktar installerades till de öppna spisarna.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.0663380 %
Lägenhetsnummer
6007
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, bredband och tv-bas
Våningsplan
3
Hiss
Ja (Rymmer barnvagn)
Förening
Brf Guldfisken 27
Byggnadsår
1937
Energiprestanda
148 kWh/Kvm och år

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister