Mer info

Högt läge med klassisk vy

Karlavägen 15A – Östermalm

Boarea 66 kvm Rum | Våning 2 rok | 4
Pris Såld Avgift 2 822 kr / mån

Högt upp i ståtlig 20-talsfastighet med vid vy över vackra Engelbrektskyrkan och närliggande takåsar bjuds denna ypperliga 2:a om 66 kvm.  Sammantaget ett förträffligt boende i spännande kvarter som har goda möjligheter att bli ett nytt nav i staden i och med planerna på en i Arkitekturskolan helt ny matmarknad inspirerad av Chelsea market i New York.  Välkommen till Karlavägen 15.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Bostaden erbjuder utmärkt disposition med välkomnande möblerbar hall som knyter ihop rummen.
Från hallen nås separat toalett samt badrum med och en klädkammare.

Det helkaklade badrummet har fristående badkar på tassar samt handfat i kommod med förvaring, vaggfast spegelskåp och handdukstork.

Med den fria utsikten över närområdet vetter två generösa rum. Dels vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats och dels ett generöst sovrum med platsbyggda garderober.

Det stilrena och trivsamma köket i sin tur stoltserar med frukostplats intill den lilla balkongen där man insuper morgonsolen. Härlig utsikt över de vackra grannfasaderna och de välskötta, lummiga gårdarna nedanför. Gott om förvaring bakom vita luckor, bänkskiva i carrara marmor, spis med ugn samt diskmaskin i rostfritt från Siemens och K/F.

Ny el och nytt kök 2012.

Balkong byggdes 2015.

Brf Näktergalen 26

Föreningen upplåter 21 lägenheter, 3 lokaler med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrättsamt 2 lagerlokaler.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

Utfört underhåll:

2016 - Fönsterrenovering med nya isolerglasrutor monterade på innerglasfönstren, dessutom med bullerskydd åt gatsidan på alla våningsplan.

Ny anläggning har installerats som renar allt inkommande vatten i fastigheten.

2017 - Underhållsspolning av alla stammar.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.20000000 %
Lägenhetsnummer
13
Våningsplan
4
Hiss
Ja
Förening
Brf Näktergalen 26
Byggnadsår
1923
Energiprestanda
124 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister