Mer info

Välplanerad 3 rok i fint skick med balkong.

Jungfrugatan 52 – Östermalm

Boarea 71 kvm Rum | Våning 3 rok | 1,5
Pris Såld Avgift 3 479 kr / mån

Attraktivt belägen trea, med genomgående planlösning, på lugna och charmiga Jungfrugatan. Balkong mot öppen och solig gård samt en fransk pelarbalkong i vardagsrummet. Båda sovrummen vetter mot gården och rymmer en dubbelsäng och har gott om förvaring. Stilsäkert renoverad 2018 inklusive kök och badrum. Det välplanerade köket, i öppen anslutning med vardagsrummet, har plats för 6-8 personer. Inredning i vitt med svarta beslag och bänkskivor av svart. Fina tidstypiska detaljer som glasade dubbeldörrar mellan kök och vardagsrum, högt i tak och ekparkett. En mycket ljus och fin lägenhet med kvadratmetrarna rätt disponerade. Välskött förening i väl underhållen fastighet från 1928. Hiss finns med plats för barnvagn.

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Rymlig hall med bra förvaring. Hallen leder in till sällskapsdelen med kök och vardagsrum som delats av med vackra glasade dubbeldörrar. Det rymliga vardagsrummet är beläget mot lugna Jungfrugatan där eftermiddagssolen når in på eftermiddagen via den fransk balkongen. De två stora sovrummen ligger mot gården och rymmer båda dubbelsängar om så önskas samt förvaring. Från ett av sovrummen nås balkongen med fri utsikt över grannhusens gårdar och har sol fram till ca 14:00.

KÖK
Platsbyggt 2018 med bänkskiva av svart granit samt i övrigt vit inredning med svarta smidesbeslag. Fullutrustat maskinellt med bra arbetsytor samt gott om förvaring. Fint ljusinsläpp från vardagsrummets franska balkong då huset mitt i mot endast har tre våningar.

BADRUM
Renoverat 2018 med grått klinker och kakel på golv och väggar. Golvvärme och infällda takspotlights. Förberett för installation av tvättmaskin.

ÖVRIGT
Genomgående renoverad 2018. Förutom kök och badrum även allt ytskikt samt att ekparketten slipades och mattlackades. Kabel-tv och bredband från Comhem via fiber. Lägenheten har säkerhetsdörr. Lägenheten disponerar ett källarförråd av föreningen om ca 3 kvm. Ramp finns i entrétrappan fram till hissen. Hissen rymmer en barnvagn i storleken Emmaljunga NXT eller motsvarande från Bugaboo m.fl.

Föreningsinformation

Brf Ripan Jungfrugatan är en s k äkta bostadsrättsförening som består av 14 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler med hyresrätt. Den vackra byggnaden uppfördes år 1928 och ritades av arkitekterna Bocander & Cronvall. Bostadsytan uppgår till 866 kvm och lokalytan till 168 kvm. Föreningen äger marken. Tvättstuga i källaren samt förråd.

URVAL AV UTFÖRDA RENOVERINGAR
2019 - Fiber indraget i huset.
2019 - Stamspolning
2018 - Hisskorgen målades.
2017 - Renovering av tak.
2017 - Ommålning fönster.
2017 - Renovering av tvättstugan.
2016 - Balkonger byggdes.
2016 - Hissen renoverades.
2015 - Godkänd OVK.
1984 - Rörstammar byttes i kök & bad.
1984 - Elstigarna i fastigheten byttes.
1984 - Fasaden renoverades.

FRAMTIDA UNDERHÅLL
En råyta om 21 kvm planeras att byggas om till en liten lägenhet. Bygglov inskickat. Trapphusen planeras att renoveras framöver.

ÖVRIGT
Köpare betalar en överlåtelseavgift på 1 215:- och en pantsättningsavgift på 483:-/pant av pantsättaren. Juridisk person godkännes ej. Delat ägande föräldrar/barn godkänns.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
8.21 %
Lägenhetsnummer
01103
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
1,5
Hiss
Ja (Rymmer en Emmaljunga NXT liggvagn.)
Förening
Brf Ripan Jungfrugatan
Byggnadsår
1928
Energiprestanda
138 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
292 kr/mån
Försäkring
167 kr/mån
Övrigt
417 kr/mån
Driftkostnader totalt
875 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister