Mer info

Smakfullt inredd svit med garage i huset

Jungfrugatan 19 – Östermalm

Boarea 43 kvm Rum | Våning 2 rok | 1
Pris Såld Avgift 1 434 kr / mån

Med ett mycket centralt läge på Jungfrugatan finns denna lilla våning med hotellsvitskänsla, topprenoverad 2017 av Vera Arkitekter. Våningen är genomgående i mycket gott skick och optimalt planerad med trevlig social yta, välproportionerat sovrum samt gott om plats för förvaring. Hallen, med unikt designad förvaringsmöbel, gränsar till kök och sällskapsrum i ljus öppen planlösning. Stilsäkert kök med platsbyggda snickerier, full maskinell utrustning från Gaggenau och liten matplats. Väl tilltaget badrum, helkaklat med carraramarmor. Kombimaskin. Stora fönster, vacker rutparkett och platsbyggda lösningar präglar denna påkostade våning där allt är genomtänkt in i minsta detalj. Garage (kö) i huset med hiss upp till alla plan.

Bilder

Beskrivning

BRF

BRF Jungfrun 24 äger, utvecklar och förvaltar fastigheten Jungfrun 24, centralt belägen på Östermalm med entréer från Kommendörsgatan 26 samt Jungfrugatan 19. Fastigheten är byggd 1966 och har 44 lägenheter, tre kommersiella lokaler och ett garage med 45 platser samtliga med laddstolpar. Läs här om garageplats: http://jungfrun24.se/garage-policy/

Den som har förvärvat en andel i bostadsrätt får vägras medlemskap i föreningen om inte bostadsrätten efter förvärvet innehas av makar, registrerade partner, sådana sambor på vilka sambolagen tillämpas, barn eller föräldrar där minst 10% som minsta andel. Juridisk person accepteras inte som medlem i föreningen. Gemensamma utrymmen består av innergård med utemöbler och gemensam grill, tvättstuga samt cykelparkering i garaget. 

I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen har nyligen sålt råvinden och har därför planerat för att amortera 40 m.kr. på föreningens lån under hösten.

Föreningens hemsida: www.jungfrun24.se

Renoveringar och förbättringar

Jungfrun 24 är en välskött fastighet bestående av adresserna Jungfrugatan 19 samt Kommendörsgatan 26

Genomförda renoveringar i urval: 
2011/12 - Relining av stammar (efter detta har stammarna spolats och filmats och konstaterats vara i gott skick)
2012 - Stamrenovering (relining) samt renovering av ca 30 badrum med nya tätskikt
2015 - Renovering av tvättstugan
2015 - Trapphusrenovering samt installation av säkerhetsdörrar
2017 - Installation av bullerdämpande energifönster
2017 - Installation av fiber
2017 - Renovering av hela våningsplan 1, lokaler blev istället 11 stycken bostadsrätter
2018 - Installation av 12 laddboxar i garaget
2021 - Installation av ytterligare 32 laddboxar i garage
2022 - Byte av elcentral samt installation av individuella elmätare

Planerade renoveringar:
Balkong renovering kommer att utföras inom 3 år. Datum är ännu inte bestämt. 
2023 - En omfattande ombyggnad av vindarna på Jungfrugatan 19 och Kommendörsgatan 26 påbörjas efter sommaren, preliminär byggtid 15 månader. Syftet är att kunna amortera en stor del av föreningens lån och därmed slippa avgiftshöjningar.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.3751 %
Lägenhetsnummer
215
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV Ownit (basutbud), Fiberbredband
Våningsplan
1
Hiss
Ja (Rymlig)
Förening
Brf Jungfrugatan 24
Byggnadsår
1966
Energiprestanda
148 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
618 795 SEK

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Driftkostnader totalt
500 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister