Mer info

Optimalt planerad våning på lugna Grevgatan

Grevgatan 35 – Östermalm

Boarea 164 kvm Rum | Våning 5.5 rok | 1 tr
Pris Såld Avgift 8 773 kr / mån

Välkommen till denna optimala och oerhört väldisponerade familjevåning om ca 165 kvm fördelad på fyra möjliga sovrum, två badrum, kök och sällskapsrum i öppen planlösning samt stor möblerbar inre hall/TV-rum.  Denna fina våning blev smakfullt renoverad 2016-17 med bl.a nya badrum, kök, väl genomtänkta platsbyggda förvaringsmöjligheter samt genomgående exklusiva materialval. Med tio garageplatser samt tre hyresrättslokaler i fastigheten bidrar detta till en god ekonomi. Här bor du på en lugn adress med promenadavstånd till grönskande Djurgården och stadspulsen invid Stureplan.

Bilder

Beskrivning

Brf Vildsvinet 15

Brf Vildsvinet 15 är en äkta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten 2005 (äger marken). I föreningen finns 29 lägenheter, varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Det finns även 3 hyresrättslokaler varav samtliga är uthyrda. 

Föreningen har grovsoprum, cykel- och barnvagnsrum. Gemensam tvättstuga finns på källarplan och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Hissen går ända ner till källaren.

Det finns 10 garageplatser i huset, fn kö. Månadsavgiften för garageplatserna är ca 2 400 kr.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 120 kr som betalas av köparen. Vid pantsättning tas en pantsättningsavgift ut om 448 kr / pant. Beloppen är beräknande på prisbasbeloppet för år 2017. 

För mer information besök gärna föreningens hemsida www.vildsvinet15.se

RENOVERINGAR

- 1995-2015 successivt stambyte.

- 2000 trapphus och tak.

- 2010 fönster målades.

- Byte av viss utrustning i tvättstuga

- 2015-2016 montering av 15st säkerhetsdörrar. 

Styrelsen jobbar med en underhållsplan som teknisk förvaltare (Fastighetsägarna) tar fram årligen. Det finns inga stora underhållsbehov, det som ska göras i höst är att byta ut Undercentralen.

Rumsbeskrivning

Denna trivsamma våning har genomgående oljad fiskbensparkett i ek, sobra färgval samt ett härligt ljusinsläpp från flertalet stora, vackert spröjsade fönster i två väderstreck. Den öppna planlösningen mellan kök och sällskapsdel är idealisk för sociala sammanhang eller den stora festen, men även vardagen med familjen. Här finns gott om utrymme för att umgås såväl som för att kunna dra sig undan. 

Välkomnande hall med gäst-wc samt en rymlig klädkammare inredd med platsbyggda skåp.

Stor, möblerbar inre hall/ TV-rum utgör kärnan i våningen, från vilken samtliga rum utgår. Här finns en fungerande öppen spis och belysning har installerats längs med ovansidan av taklisterna, vilket ger ett behagligt ljus.

Intill TV-rummet vetter två stora sovrum i fil mot gatan samt yterligare ett sovrum med platsbyggda garderober samt en fransk balkong mot gården. Intill finns tre inbyggda garderober, varav ett med tvättpelare samt ett generöst familjebadrum inrett med Gotländsk kalksten, dusch, stort handfat på kommod samt wc.

Kök och sällskapsdel i öppen planlösning ligger lugnt och tyst mot gården. Det platsbyggda köket designat av Whiteorange, har gott om välplanerade förvaringsskåp, induktionshäll (90 cm), kyl och frys i rostfritt, helintegrerad diskmaskin samt specialbeställd, måttanpassad diskbänk med infäld diskho i rostfritt. Köksö med hårdvaxoljad ek-bänkskiva samt integrerad Sousvid ugn och en vanlig ugn med micvågsrougn i kombination. Dimbar takbelysning av Jonas Bohlin (kvist).

Intill köket ligger master-bedroom vilket har två generösa fönster mot gården, platsbyggda garderober samt ett anslutande badrum med dusch, handfat, wc samt handdukstork. Även detta badrum är inrett med Gotländsk kalksten.

I entrén, invid, men utanför ytterdörren till våningen finns ett tillhörande förråd vilket är idealiskt för exempelvis snöslaskiga skor på vintern eller annat som tar för stor plats att förvara i hallen. Till våningen hör även ett rymligt källarförråd.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
6.27000 %
Lägenhetsnummer
9
Våningsplan
1 tr
Hiss
Ja
Förening
Brf Vildsvinet 15
Byggnadsår
1928-30

Driftkostnad

El
433 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Övrigt
292 kr/mån
Driftkostnader totalt
975 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister