Mer info

Dubbla balkonger i Grevgatsbacken

Grevgatan 28, 4 tr – Östermalm

Boarea 75 kvm Rum | Våning 3 rok | 4
Pris Såld Avgift 3 143 kr / mån

Med högt läge och balkong, i såväl öster som väster, återfinns detta trivsamma hem som tack vare synnerligen effektiv originalplanlösning kan förädlas till alltifrån lyxig 2a till kompakt 4a. Utöver trivsam interiör med eldstad erbjuds bedårande lummig innergård och gemensam takterrass med fantastisk utsikt. Välkommen till ett ypperligt boende i eftertraktade Grevgatsbacken.

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

Brf Lindormen 9 är en så kallad äkta bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen förvärvade fastigheten Lindormen 9 år 1994 och upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Kabel-TV från ComHem och internet via Ownit (fiber).

Lindormen 9 med adress Grevgatan 28 är en välskött fastighet från 1938. Utförda renoveringar:

Renovering och målning av fönster 2016.

Installation av bredband (Ownit fiber) 2016.

Omläggning av tak; 2010-2011.

Rör-stambyte; 2003-2004.

El-stambyte; 2003-2004.

Omputsning av fasad; 1995 och 2001, även renovering av balkonger.

Gemensamhetsutrymmen i form av cykelförråd, tvättstuga och takterrass med milsvid utsikt över Stockholm.

Till lägenheten hör ett vindsförråd. 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
6.54 %
Lägenhetsnummer
43
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
4
Hiss
Ja
Förening
Brf Lindormen 9
Byggnadsår
1938

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister