Mer info

Kungsbalkong, vy och toppskick

Grevgatan 25, 4 tr – Östermalm

Boarea 143 kvm Rum | Våning 5 rok | 4 tr
Pris Såld Avgift 5 358 kr / mån

Högst upp i klassisk fastighet anno 1891 återfinns denna smakfullt renoverade våning, med längsgående kungsbalkong och utblick mot Nybroviken.  En modern disposition med tydliga sociala och privata sfärer karaktäriserar detta hem vars mittpunkt är ett stort platsbyggt kök med högkvalitativ utrustning och generös matplats. I anslutning följer rymligt vardagsrum med utgång till kungsbalkong om ca 9 kvm. Även master bedroom når balkongen. En egen sektion med två till tre sovrum ligger samlad i anslutning till luxuöst badrum. Bostaden är rakt igenom smakfullt renoverat till högsta standard.  Välkommen till en välskött och representativ fastighet i vilken en förening med mycket god ekonomi huserar. Det ypperliga läget i hjärtat av gyllene triangeln ger absolut närhet till såväl Djurgården som Stureplan och Östermalmstorg.

Bilder

Beskrivning

Lägenheten

Lägenheten renoverades i sin helhet 2016 med smakfulla och exklusiva materialval som sammantaget ger ett synnerligen högkvalitativt hem med ypperlig disposition som följer.

 

Övergripande bjuds pigmenterad och hårdvaxadoljad fisbensparkett i sällskapsdel, hall och master bedroom. Heltäckningsmatta i barnrum, arbetsrum och korridor. Säkerhetsdörr från Proloc. Larm från Verisure. Fiber via Ownit. 

 

Hemmets sociala kök finns i centrum och är byggt av Lappvattnets Snickeri med vitvaror från Miele och blandare Vola. Kolfilterfläkt. Stor matplats för 12 personer. Stort vardagsrum ligger i anslutning och stoltserar med kungsbalkong i sydost som mäter ca 9 x 1 m och som bjuder på utsikt mot Nybroviken. 

 

Master bedroom har även det utgång till kungsbalkongen. I övrigt utgörs den privata sfären av 2-3 sovrum i fil mot rofylld innergård. I anslutning finns härligt badrum med dusch, dubbelhandfat med blandare från Vola, platsbyggt badrumsskåp från Lappvattnets Snickeri samt väggar och golv med elburen golvvärme klädda i Bricmate Statuario. Dessutom kombinerad tvättmaskin och torktumlare med ångtvätt från LG.

 

I anlutning till hall finns gäst-wc kaklat i Bricmate Statuario med vägghäng toalett och belysning från Flos. Även hallen har balkong, denna om ca 1,65 x 1 m ligger i nordväst. 

 

Källarförråd om ca 7-8 kvm tillhör.

Föreningen

Brf Valfisken 15 är en s k äkta bostadsrättsförening bestående av 27 lägenheter. Samtliga lägenheter i föreningen är areamätta enligt norm SS 021053. Total bostadsyta 2467 kvm och lokalyta 40 kvm (frisör).

 

Föreningens hemsida: http://valfisken15.bostadsratterna.se/

 

Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift på f.n. 1.120 och en pantsättningsavgift på f.n. 448kr.

 

Cykelställ och barnvagnsskjul finns på innergård.

 

Begränsad källsortering finns. Ej grovsoprum.

 

Allmän tvättstuga, på gården, med två maskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.

 

Utförda renoveringar:

Taket renoverades 1999. Fasaderna renoverades i omgångar 1999-2002. Balkonger byggdes 2000. 2001 byttes 48 st fönster, i övrigt har fönstren renoverats löpande. Innergård och bakgård lades om 2005. I samband med detta dränerades båda gårdarna och delar av källaren renoverades.

Norra och södra fasaderna renoverades 2005 respektive 2011.

Trapphus och entré renoverades och målades 1999. Golven slipades 2006.

Tvättstuga renoverades 2000 och 2001. Stammar i kök och badrum byttes i omgångar under 2002-2005.

Elstigare i fastigheten byttes 2001.3-fas finns indraget.

Delar av källaren renoverades 2007. 

Hissen i gathuset reparerades grundligt under 2007 och 2008.

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
6.40052 %
Lägenhetsnummer
12
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
4 tr
Hiss
Ja
Förening
Brf Valfisken 15
Byggnadsår
1891
Energiprestanda
125 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister