Mer info

Generös takhöjd på central adress

Brahegatan 50 – Östermalm

Boarea 50 kvm Rum | Våning 1.5 rok | 2 av 5
Pris Såld Avgift 2 677 kr / mån

Rymligt vardagsrum med generös takhöjd och öppen spis samt solig balkong i sydöst mot lugn innergård på central adress. Kök med full maskinell utrustning och matplats. Stor sovalkov med förvaring och bra badrum. Lägenheten är i uppfräschningsbehov och kan enkelt byggas om till en perfekt tvåa. Stabil förening i fastighet 1880.

Bilder

Beskrivning

Lägenheten

Centralt läge på Östermalm ett stenkast från Stureplan och Humlegården finns denna ljusa och rymliga lägenhet om 50,5 kvm. Härligt vardagsrum i öppen planlösning med kök med balkong i sydöst och fungerande öppen spis, härligt ljusinsläpp via stort fönster och balkongdörren. Kök med full maskinell utrustning och matplats för 4-6 personer. Rymlig och ljus sovalkov med plats för dubbelsäng och bra förvaring via garderobsvägg. Helkaklat badrum med dusch. Välplanerad lägenhet med underbart lugnt och centralt läge. Lägenheten är i uppfräschningsbehov. Möjlighet att flytta kök till sovalkoven för att skapa en tvåa, se alternativ skiss. En trevlig lägenhet med alla fönster mot lugn innergård. Goda kommunikationer med T-bana Östermalmstorg samt flertalet busslinjer.

Föreningen

Brf Renen 13. God och ordnad ekonomi. I föreningen finns 17 lägenheter med bostadsrätt och en hyresrättslokal. Föreningen är en s.k. äkta bostadsrättsförening och äger marken. Mer info om föreningen ekonomi finns i bifogad årsredovisning.

Vacker sekelskiftesfastighet anno 1880. Stambyte genomfört 2004. I fastigheten finns tvättstuga, cykelförråd samt innergård med utomhusmöbler. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3,5 kvm. Ett urval av genomförda renoveringar: 2017 - Renovering av rökkanaler, 2017 - Indragning av fiber, 2016 - Målning av fönster i trapphus, 2015/16 - Renovering av hiss, 2014 - Ny entréport, 2012 - Tvättstuga, delvis, 2009 - Kontroll av rökkanaler, 2007 – Fönster, 2007 - Fasad mot gata, 2004 – Stambyte, 2004 – Elstigare, 2004 - Tvättstuga, delvis, 2002 – Tak, 2002 – Fönster, 2002 – Trapphus, 2002 – Balkonger, 2002 - Fasad mot gård. Framtida underhåll: Trapphus samt fönstermålning mot gata.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5.26 %
Lägenhetsnummer
21
Ingår i avgiften
värme, vatten, kabel-TV samt fiber.
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja
Förening
Brf Renen 13
Byggnadsår
1880
Energiprestanda
167 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
250 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Driftkostnader totalt
450 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister