Mer info

Arkitektoniskt spännande på Brahegatan

Brahegatan 17 – Östermalm

Boarea 155 kvm Rum | Våning 4 rok | 4/4
Pris Såld Avgift 4 862 kr / mån

Med utgångspunkt i ägarens vinylsamling och årgångsviner realiserades denna högklassiga vindvåning ritad av Jacob Wallér på välrenommerade Jordens Arkitekter.  I den smakfulla våningen, som figurerat i flera inredningsmagasin, välkomnar en effektiv hall, med god förvaring och gäst-wc. Den inre hallen tjänstgör även som fotogalleri. Umgängesdelen är central och flexibel med flera funktioner såsom kök från exklusiva Binova, generös matplats, vardagsrum och bibliotek. Det går att möblera på oändligt många sätt kring den centralt placerade öppna spisen.  I våningens privata region återfinns tre sovrum och ett magnifikt badrum med inglasad bastu som en av höjdpunkterna, en plats för sann rekreation. En av våningens många attribut är en komplett vinkällare, stege leder ner i det gamla trapphuset som också används för att förvara vin. Vinkällaren ligger strax intill den härliga takterrassen som vetter mot rofylld innergård.  Hög internationell klass i eftertraktade kvarter.

Bilder

Beskrivning

Övrigt

Till lägenheten tillhör två källarförråd om totalt ca 8-10 kvm.

Föreningen förvärvade fastigheten år 2000 och omfattar 25 st lägenheter med bostadsrätt.

God ekonomi med låg belåning och inga planerade avgiftsförändringar.

Utförda renoveringar:

2000

Rörstambyte, elstigare och anslutning till centralt varmvatten.

2001

Fasad, nytt plåttak och utvändig fönstermålning.

2002

Hiss-installation, gård, tvättstuga och trapphus.

Senaste årets renoveringar samt kommande framgår av årsredovisning.

Fastigheten är eluppvärmd.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
8.82615 %
Lägenhetsnummer
01725
Ingår i avgiften
Vatten och bredband, ej värme
Våningsplan
4/4
Hiss
Ja
Förening
Brf Komedianten 1
Byggnadsår
1880
Energiprestanda
118 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

Värme
2 800 kr/mån
Driftkostnader totalt

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister