Mer info

Spektakulär familjevåning i internationell klass

Birger Jarlsgatan 42 – Östermalm

Boarea 412 kvm Rum | Våning 11 rok | 3
Pris Såld Avgift 13 120 kr / mån

Högt och fritt ligger denna enastående enplans våning om 412 kvm, fördelat på 11 rum och stort kök. Fem stora sovrum. Tre balkonger, fyra fungerande eldstäder och materialval utöver det vanliga. Här har Adolfsson & Partners arkitekter utgjort sig i att skapa ett hem sällan skådat mitt i Stockholms innerstad.  Våningen är i toppskick med genomgående exklusiva material, sobra färgval, vitpigmenterad fiskbensparkett i ek, flertalet platsbyggda garderober och förvaringslösningar samt ett enormt ljusinsläpp genom de stora, vackra fönstren i två väderstreck.  Lägenheten har Sonos, det trådlösa hemmaljuds systemet, installerat i hela våningen samt KNX, den ledande tekniken för smarta fastigheter. Air conditioning är även installerat i stora delar av våningen.

Bilder

Beskrivning

Brf Asken 7

Brf Asken 7 är en äkta förening som äger marken. Tomtareal: 784 kvm
Föreningen har god ekonomi med låg belåning och låga avgifter
Antal bostadsrättslägenheter: 18
Antal bostadsrättlokaler: 2
Avgiftshöjning om 10% kommer ske 1/7.

Juridisk person accepteras ej.
Garage finns i området

Kabel-TV & bredband
ComHem och Stockholm Stadsnät

Gemensamma utrymmen
Innergård
Cykelförråd

Rumsbeskrivning

Stor hall med pampig öppen eldstad, gott om platsbyggd förvaring och cigarrbalkong. Gäst wc, smakfullt inredd med grått kalkstensgolv, vägghängd wc samt handfat i kommod.

Intill hallen ligger ett sovrum med stor balkong mot gården, platsbyggda garderober samt duschrum med wc och inbyggt spegelskåp.

Fyra generösa rum i fil med utsikt över Birger Jarlsgatans trädtoppar. Kontor/bio-rum med projektor och ljudanläggning. Spatiöst vardagsrum och vidare matsal med stort burspråk och fantastiskt ljusinsläpp.

Intill matsalen ligger ett imponerande master-bedroom med stor, öppen walk-in-closet och air-condition. En-suite badrum/spa, smakfullt inrett med stort badkar, separat ångdusch/bastu, separat wc, dubbla handfat i platsbyggd kommod med granitbänkskiva samt vanity hörna. Separat tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare (Miele), torkskåp samt förvaringsskåp.

Det generösa och välutrustade köket från Lidhults har allt den stora familjen kan önska. Gott om förvaring, köksmaskiner från Miele, stora arbetsytor i ljus komposit sten och vinkyl. Stor, separat matplats och balkong mot den lugna gården.

Passage med badrum samt separat wc. Badrummet har dubbla handfat i platsbyggd kommod med förvaringsskåp och bänkskiva i Carrara marmor. Lekrum med balkong samt tre övriga sovrum varav ett är större med burspråk mot den lummiga gården och platsbyggda garderober med inbyggd TV och ytterligare säkerhetsdörr mot trapphuset. Denna delen av våningen har även den air-conditioning installerat.

 

 

Övrigt

Våningen är utrustad med KNX-system.

KNX Association är skaparen och ägaren av KNX-tekniken - den världsomfattande standard för alla applikationer i hem och fastighetsautomation, från belysning och solskydd till olika säkerhetssystem, värme, ventilation, luftkonditionering, övervakning, larm, vatten kontroll, energi övervakning, smart mätning samt hushållsapparater, audio / video och mycket mer. KNX är den globala standarden för hem- och fastighetsautomation med ett enda, tillverkare oberoende design och driftsättning verktyg (ETS), med en komplett uppsättning kommunikationsmedia stöds (TP, PL, RF och IP) samt en komplett uppsättning av stöd av konfigurationslägen (system och enkla läge). KNX är godkänd som en europeisk (CENELEC EN 50090 och CEN EN 13321-1) och en internationell standard (ISO / IEC 14.543-3).

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5:1 3.48 %. 5:2 11.66 % %
Ingår i avgiften
VA
Våningsplan
3
Hiss
Ja
Förening
Brf Asken 7
Energiprestanda
158 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
3 833 kr/mån
Övrigt
274 kr/mån
Driftkostnader totalt
4 107 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister