Mer info

Klassiskt sekelskifte invid Strandvägen

Banérgatan 7 – Östermalm

Boarea 136 kvm Rum | Våning 4 rok | 1 ½
Pris Såld Avgift 3 106 kr / mån

Ett kvarter från Djurgårdsbron på Strandvägen finns denna klassiska sekelskiftesvåning. Våningen karaktäriseras av en mängd originaldetaljer som magnifik takhöjd, stora fönster, gedigna snickerier, fungerande kakelugnar, döbattanger och fiskbensparkett av ek. Våningen ligger med ett mycket högt och fritt läge för att vara en trappa upp. Mot gatan finns två fina rum, varav ett magnifikt vardagsrum med en otrolig volym. Hall med badrum med tvättmaskin och separat gäst-wc. Mot gården finns kök med matplats och utgång till en stor balkong med sol från 14-19 på sommaren. Innergården är lugn, öppen och lummig sommartid. Två sovrum mot gården, varav master bedroom med garderober och kakelugn.  Mycket representativ fastighet i gott skick. Äldre brf med mycket god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

ÖVRIGT

Brf Banéret 7 består av 13 lägenheter och 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen är mycket lågt belånad.

Internet från Bredbandsbolaget fiber. Kabel-tv från ComHem.

Kakelugnarna är provtrycka och fungerar.

Lägenheten renoverades senast 2010.

Till lägenheten finns 2 källarförråd om 9 respektive 5 kvm.

Gemensam innergård med sittgrupp och cykelställ.

Gemensam tvättstuga i källaren med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp.

Cykelrum finns. Barnvagnsrum finns ej.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
7,505 %
Lägenhetsnummer
0012
Ingår i avgiften
Värme, VA, TV, Fiber 100 Mb
Våningsplan
1 ½
Hiss
Ja
Förening
Brf Baneret 7
Byggnadsår
1890
Energiprestanda
123 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
350 kr/mån
Driftkostnader totalt
350 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister