Mer info

Väldisponerad charm på Banérgatan

Banérgatan 29 – Östermalm

Boarea 80 kvm Rum | Våning 3 rok | 1
Pris Såld Avgift 1 414 kr / mån

Välkommen till denna trivsamma och charmiga 3:a om ca 80 kvm med flertalet vackert bevarade originalattribut såsom generös takhöjd, höga socklar, speglade dörrar med utsmyckade dörröverstycken samt två kakelugnar. Välskött fastighet på lugn adress och förening med mycket god ekonomi och låga avgifter.

Bilder

Beskrivning

Brf Fanan 10

Fastigheten består av 2 flerbostadshus och bebyggdes 1896 (gathuset) respektive 1901 (gårdshuset). Föreningen klassas som äkta.

Fastighetens värdeår är 1960. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 2 175 m², varav 1 559 m² utgör lägenhetsyta och 616 m² utgör lokalyta. 

Avgift betalas månadsvis i förskott.

Com Hem + Fiber Ownit

Gemensam tvättstuga finns i gårdshuset.

Kakelugnarna är plomberade - lägenhetsägaren kan undersöka om det går att sätta dem i bruk. Det kan vara så att rökkanalerna inte är ok - vissa medlemmar har fixat rökkanaler och satt om sina kakelugnar för att få dem att fungera. 

Brf har inget ansvar för det men måste förstås informeras. Myndighetskrav måste uppfyllas innan eldning kan ske. Varmvatten värms med fjärrvärme -ingår i avgiften - uppvärmning sker med direktverkande el som betalas av medlem själv.  

För information gällande utförda och kommande renoveringar, vänligen se Årsredovisning.

 

 

 

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med parytterdörrar och gallergrind. Gott om plats för avhängning samt en stor klädkammare samt ytterligare inbyggd förvaring.

Två stora rum i fil mot Banérgatan med vackert utsmyckade kakelugnar (ej fungerande) och härligt lljusinsläpp från stora fönster samt generös takhöjd om ca 3,30m.

Sovrum och kök ligger i fil mot den trivsamma och välskötta gården. I köket finns balkong i västerläge och gott om utrymme för såväl förvaring som rymlig matplats.

Badum med badkar, handfat i kommod, wc, stor väggmonterad spegel samt väggfast spegelskåp och tvättmaskin. 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5.13000 %
Lägenhetsnummer
00001
Ingår i avgiften
V/A, fiberbredband
Våningsplan
1
Hiss
Ja
Förening
BRF Fanan 10
Byggnadsår
1896
Energiprestanda
131 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister