Mer info

Toppskick på Bältgatan

Bältgatan 5 – Östermalm

Boarea 33 kvm Rum | Våning 1 rok | 2
Pris Såld Avgift 1 985 kr / mån

Biblioteket no5 är ett boendekoncept med en fot i den historiska miljön och husets ursprungliga charm, och den andra i framtidens Stockholm och morgondagens boendelösningar.  I ett klassiskt Östermalmskvarter vid Karlaplan ligger Margaretaskolan, uppkallad efter kronprinsessan Margareta, där boendeutvecklaren Glommen & Lindberg, i ett samarbete med den prisbelönte formgivaren Mats Theselius och arkitektbyrån Jägnefält Milton, har tagit tillvara på den gamla hushållsskolans exceptionella atmosfär och gett huset nytt liv med en blandning av stora och små lägenheter. Tillsammans har de skapat lägenheter som karaktäriseras av elegans, stora fönsterpartier och generös takhöjd på nära fyra meter.  Dessa atribut är ett arv från skoltiden under 1900-talets början.

Bilder

Beskrivning

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Våningsplan
2
Hiss
Ja
Förening
Brf Biblioteket
Byggnadsår
1914 (oå: 2016/ 2017)

Driftkostnad

Övrigt
248 kr/mån
Driftkostnader totalt
248 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister