Mer info

Elegant boende i skuldfri förening

Artillerigatan 38a – Östermalm

Boarea 52 kvm Rum | Våning 2 rok | 2 av 5
Pris Såld Avgift 1 374 kr / mån

Artillerigatan 38a erbjuder en elegant och modern livsstil. Belägen i en attraktiv del av staden och skuldfri förening, omges denna lägenhet av historisk charm och exklusivitet. Med en renoverad interiör och en rad bekvämligheter är detta hem perfekt för den kräsna individen som söker det bästa inom boende. Denna lägenhet strålar av ljus och rymd med sin öppna planlösning. Genom att kombinera vardagsrum, matplats och kök skapas en känsla av samhörighet och tillåter enkel kommunikation mellan de olika utrymmena. Förvaringsmöjligheterna är rikliga och väl genomtänkta i denna lägenhet. Med smarta inbyggda garderober och skåp får du gott om plats att organisera dina tillhörigheter. Sovrummet rymmer både dubbelsäng och annat möblemang och balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum som ger en möjlighet att andas in frisk luft och njuta av den lugna atmosfären. Badrummet känns exklusivt och fräscht med snygga materialval. Varmt välkomna på visning!

Bilder

Beskrivning

Förening

Brf Havsfrun 3 är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 1979. Föreningen upplåter 14 lägenheter om totalt 1 252 kvm samt 4 lokaler om totalt 245 kvm. Delat ägarskap godkänns, juridisk person accepteras inte. Överlåtelseavgift om 2,5% av aktuellt prisbasbelopp (fn 1 312,50 kr) betalas av säljaren. Pantsättningsavgift om 1% av aktuellt prisbasbelopp (fn 525 kr). Föreningens gemensamma utrymmen består av bastu, innergård, tvättstuga och sammanträdesrum.

Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (kontrollerat med styrelsen 2023-06-02).

Genomförda renoveringar i urval:

2000-2012 - Partiellt stambyte
2019 - Fönsterrenovering.
2022 - Rörstambyte vatten/avlopp i lilla gårdshuset.
2022 - Nedknackning/omputsning väggar och tak samt målning av detsamma och golv har skett i gårdshuskällarförrådet.
2022 - Hissarnas bärlinor har kortats och justerats.
2023 - Fönstermålning.
2023 - Fasadrenovering och takmålning.

Planerade renoveringar (kontrollerat med styrelsen 2023-06-02):
Föreningen genomför för närvarande omfattande renoveringar av fastigheten som inkluderar takmålning, takplåtsbyte, alla fasader, portar/dörrar till byggnaderna mm. Någon gång de närmaste åren ska även hissarna renoveras.

Föreningens hemsida:
https://havsfrun3.se/

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.07 %
Lägenhetsnummer
13
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV (Basutbud)
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja
Förening
BRF Havsfrun 3
Byggnadsår
1885
Energiprestanda
116 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Driftkostnader totalt
300 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister