Mer info

Sekelskifte invid Hedvig Eleonora

Artillerigatan 36 – Östermalm

Boarea 55 kvm Rum | Våning 2 rok | 1 av 5
Pris Såld Avgift 2 477 kr / mån

I vacker fastighet från 1884 ligger denna väldisponerade tvåa med genomgående hög standard. Den tilltalande bostaden karaktärernas av ljus och rymd, där många tidsenliga detaljer samsas med sober färgsättning och modern inredning. Detaljer som stavparkettgolv i alla rum, hög takhöjd, stuckaturer, spegeldörrar, stora fönsterpartier med djupa nischer samt snövita snickerier bidrar till lägenhetens trivsamma atmosfär. Välkommen till ett charmerande hem på eftertraktade Artillerigatan.

Bilder

Beskrivning

Förening

Byggnad

Byggnadsår 1884

Förening

Föreningen äger fastigheten Havsfrun 35 och består av ett flerbostadshus. I föreningen finns 16 bostadsrätter och 2 lokaler. I lokalerna bedrivs följande verksamheter, eventbyrå och skönhetssalong. Lågt belånad föreningen med en god och stabil ekonomi. Föreningen är äkta och äger marken.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2016 och sträcker sig fram till 2035. Renoveringar som utförts på fastigheten finns utförligt redovisade i årsredovisningen.

Förråd

Till lägenheten hör ett källarförråd ca 4 kvm och ett vindsförråd ca 9 kvm. 

Gemensamma utrymmen

Cykelförråd finns i separat byggnad på gården, i vilken även barnvagnar kan ställas. Trevlig innergård med sittplatser och grönska. Tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torkskåp, 1 torktumlare och 1 mangel. 

 TV och bredband

Bredband och Kabel-TV via Tele2.

Överlåtelse-/pantavgift

Överlåtelseavgift om 1208 kr betalas av köparen och pantavgift 483 kr.

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med förvaring i garderober. Från hallen når man köket.

Modernt kök från Kvik med vita och greppfria skåpluckor. Matplats för två, god arbetsyta med infälld diskho, keramikhäll, separat varmluftsugn i rostfritt, integrerad kyl och frys samt diskmaskin.

Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från tre stora fönster. Rummet rymmer matplats och umgängesdel.

Via vackra spegelskjutdörrar nås sovrummet. Bra förvarings möjligheter och plats för dubbelsäng.

Fräscht helkaklat badrum med Sjöstensgolv. Badrummet har duschhörna med vikdörrar i glas, kommod, handdukstork (vattenburen) och tvättmaskin.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5.12227 %
Lägenhetsnummer
1102
Ingår i avgiften
Värme, vatten.
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja
Förening
Brf Havsfrun 24
Byggnadsår
1884
Energiprestanda
145 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
21 kr/mån
Driftkostnader totalt
21 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister