Mer info

EXKLUSIV VÅNING MED PARKVY & TERRASS

Döbelnsgatan 1 – Norrmalm

Boarea 182 kvm Rum | Våning 5.5 rok | 5/5
Pris Såld Avgift 7 624 kr / mån

Med ett mycket lugnt men centralt läge vid centrala Stockholms bäst bevarade oas, Johannesparken, finns denna unika våning högst upp i vacker fastighet från 1930. Våningen genomgick 2013 en grundlig och påkostad renovering och är idag i riktigt toppskick. Längs ena sidan av våningen löper en 11 meter lång balkong med fantastisk vy över stan och parkens trädkronor och vackra klockstapel från 1600-talet. Mot gården, i söderläge, finns en härlig och insynsskyddad privat terrass. Med stora sällskapsytor, tre sovrum, platsbyggt kök med vinrum, badrum med ångbastu, garage i huset och mycket annat erbjuder denna våning ett mycket exklusivt boende intill park, kommunikationer samt Internationella och Franska skolan. Dessutom Urban Deli runt hörnet - saluhall, restaurang, ostronbar, roof top restaurang/bar, etc.

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Entré med golv av kolmårdsmarmor. Gäst-wc. Groventré med tvättstuga och gott om förvaring.

Kök med platsbyggda snickerier i massivt trä. Påkostad maskinell utrustning med Liebherr kyl/frys med ismaskin, 90 cm induktionspis från Ilve, stort vinrum med Eurocav-aggregat. Stor matplats och utgång till 11 meter lång balkong med parkvy.

Matsal/sällskapsrum med takstuckatur i anslutning till köket. Inre hall med platsbyggda bokhyllor och öppen spis. Stort vardagsrum med väggmålningar, dold tv-skärm i vägg bakom konstverk och utgång till en terrass. Terrassen ligger i söder, är insynsskyddad och har en trevlig inramning med ärjad koppar.

Tre sovrum och gott om garderober. Två badrum, ett med wc och dusch/ångbastu och ett med wc och badkar.

FÖRENINGEN

Brf Oxen Mindre 27 & 28 är en äkta bostadsrättsförening med välskött ekonomi. Föreningens består av 54 bostadsrätter 3 hyresrätter. Dessutom finns 5 kontorslokaler och 97 parkeringsplatser med hyresrätt i garaget i källaren.

Föreningen har fattat beslut om att utföra en nödvändig renovering av garaget. Detta kommer att finansieras genom en försäljning av råvinden.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.25310 %
Lägenhetsnummer
2:1D34
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Fiber
Våningsplan
5/5
Hiss
Ja
Förening
Oxen Mindre nr 27 & 28
Byggnadsår
1930
Energiprestanda
140 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
750 kr/mån
Försäkring
1 000 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 750 kr/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister