Mer info

Nyproduktion- Higueron beach

Higueron beach – Marbella- Higueron

Boarea 80 kvm Rum 3 rok
Pris 393 000 Euro / bud Tomtarea  

Nu byggs det 60 stycken bostäder med gångavstånd till havet. Syd/ sydvästvända våningar endast 300 meter från tågstationen som tar dig till Malaga och flygplatsen, eller Fuengirola åt andra hållet. Higueron beach kommer att erbjuda sina medlemmar uppvärmd gemensam pool, gym, jacuzzi samt coworking space för att nämna några av faciliteterna som erbjuds. Priserna varierar för närvarande mellan 393,000€ till 700,000€ beroende på typ av boende. Våningarna kommer med 2-3 sovrum. Byggytan varierar mellan 80-130 kvm samt terrasser om 26-127 kvm, samtliga med havsutsikt. Bilderna är exempelbilder från olika typer av våningar i Higueron beach.  Projektet är ritat av välrenommerade arkitektbyrån Gonzalez & Jacobsen och förväntas vara färdigställda under slutet av 2024. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta unika projekt eller välkomna att boka en privat visning.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister