Mer info

TAKVÅNING MED HAVSUTSIKT I LE CANNET RESIDENTIAL

LE CANNET – LE CANNET

Boarea 76 kvm Rum 3 rok
Pris 725 000 Euro / bud Tomtarea  

Denna charmiga lägenhet är belägen i en exklusiv residens på Avenue Victoria med en “gardien” vaktmästare och en pool, erbjuder en bekväm livsstil. Lägenheten, som vetter mot söder, består av två attraktiva sovrum, omkring 76 kvm stor. Den innehåller en välkomnande entréhall, ett modernt kök som öppnar upp mot vardagsrummet, en dusch och ett badrum, samt en separat toalett för extra bekvämlighet. En 15 kvm stor terrass, en källare och ett garage kompletterar denna lyxiga egendom.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister