Mer info

Högst upp i storslagna Industriverket

Igeldammsgatan 22b – Kungsholmen

Boarea 193 kvm Rum | Våning 7 rok | 4-5
Pris Såld Avgift 8 744 kr / mån

I huset på Igeldammsgatan 22 som heter Bryggeriet har industri omvandlats till moderna bostäder med industriell elegans, detta i Oscar Properties regi. Högst upp i huset återfinns denna härliga etagevåning om 193 kvm som karaktäriseras av fantastisk volym och rikligt ljusinsläpp. Boendet om 7 rok är optimalt för den stora familjen med sina fem sovrum och tre badrum. De sociala ytorna stoltserar i sin tur med tre väderstreck, kök och vardagsrum i öppen planlösning med upp till fyra meter i takhöjd. I övre plan bjuds solig terrass mot lugn gård vilket fulländar bostaden. Välkommen till ett hem utöver det vanliga. Gardiner, bortsett från i barnrummen, lämnas kvar och ingår i köpet.

Bilder

Beskrivning

BRF Industriverket

Fastigheten uppfördes ursprungligen 1897 och har byggts om från industrilokaler till bostadslägenheter av Oscar Properties. Brf Industriverket omfattar de tre byggnaderna Bryggeriet, Cigarrfabriken och Radiofabriken som nu är totalrenoverade.

Föreningen består av 147 lägenheter samt två lokaler med hyresrätt. Det är en äkta förening som äger marken. 

Till föreningen hör 35 parkeringsplatser varav 14 garageplatser, båda med separat kösystem. För boende finns cykelställ, barnvagnsrum, rullstolsrum, soprum och miljörum.

Bredband 100/100 mbit/s och basutbud TV levereras av Ownit. 

Besök gärna hemsidan https://oscarproperties.com/projekt/industriverket

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.17369668 %
Lägenhetsnummer
02.1406
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Våningsplan
4-5
Hiss
Ja
Förening
BRF Industriverket
Byggnadsår
1910 (Ombyggnadsår 2016)
Energiprestanda
101 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
500 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Driftkostnader totalt
750 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister