Mer info

2:a med uteplats invid Norrvikens strand

Fridshyddevägen 11 – Häggvik

Boarea 65 kvm Rum | Våning 2 rok | 1 tr ned
Pris Såld Avgift 3 403 kr / mån

Denna välplanerade 2:a med sin egen uteplats ligger i Häggvik, ett lummigt och fridfullt område invid Norrvikens södra strand. Här kan man bada på sommaren och åka långfärdsskridskor inpå knuten och njuta av detta eftertraktade områdes underbara natur. Häggviks pendelstation ligger 12 minuters promenad bort. Även praktisk parkering med ladd- och ordinarie platser och lekplatser finns.

Bilder

Beskrivning

Interiör

Bästa läge invid vattnet, med sjöutsikt från alla rum - Härlig gavellägenhet med uteplats i kvällssol - Populär förening med god ekonomi. Lägenheten är väldisponerad med stort sovrum med plats för dubbelsäng. Hel garderobsvägg med gott om förvaring. Badrum med badkar och tvättmaskin. Trivsamt kök med stor sittplats och gott om förvaring samt utgång till uteplatsen. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplats och fri utsikt mot vattnet.

Lägenheten är i relativt gott skick. Kök är i original men med kyl/frys uppdaterat 2021. Diskmaskinen fungerar ej.

 

 

Föreningen

Brf Fridshyddan1 är en s.k. äkta förening och består av 40 lägenheter, 20 i resp hus nr 11 och nr 13 på Fridshyddevägen.  Byggår 1993. Uppvärmning sker via fjärrvärme, frånluft-värmeåtervinning i de båda husen. Föreningen accepterar inte juridiska personer som medlemmar. Garage finns, 69 garageplatser för bil (350kr/mån) samt 15 P-platser utomhus (250kr/mån). 12 individuella laddplatser. Kösystem tillämpas. Förråd i källaren. Föreningsrum, cykelförråd och barnvagnsrum finns. Även tvättrum, miljörum, gästlägenhet och bastu. I avgiften ingår värme, vatten, Comhem TV digitalt och analogt grundpaket, bredband 100/10, samt bostadsrättstilläggsförsäkring. 

Föreningens hemsida https://www.fridshyddan1.se/

 Förening disponerar även en gästlägenhet utrustad med bastu som går att hyra utan kostnad för alla medlemmar.

 

Kommande renoveringar
Endast löpande underhåll, inget större planerat

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.1612 %
Lägenhetsnummer
0902
Ingår i avgiften
Värme, vatten, Comhem TV digitalt och analogt grundpaket, bredband 100/10, samt bostadsrättstilläggsförsäkring
Våningsplan
1 tr ned
Hiss
Ja (Stor plats för rullstol & barnvagn)
Förening
Brf Fridshyddan 1
Byggnadsår
1993
Energiprestanda
82 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister