Mer info

Social våning i Åkerlundska villan

Åkerlundska villan - Salongen – Dalarö

Boarea 98 kvm Rum | Våning 3 rok | Plan 1
Pris Såld Avgift 3 690 kr / mån

Inbjudande Salongen, i hjärtat av Åkerlundska villan, erbjuder 98 kvadratmeter fördelade på tre rum och kök. Från kapprum och badrum kommer du in genom den bevarade originaldörren och rakt in i bostadens halvöppna, sociala kök- och vardagsrum. Där bjuds du på hänförande utsikt över Jungfrufjärden och skärgården. Det storslagna rummet domineras av ett bevarat, välvt och spröjsat fönster med rikligt ljusinsläpp och djupa fönsternischer. Bostadens vackra snickerier, golv i holländskt förband, bröstpaneler och dekorativa överstycken samt en enastående spegelkupol i taket höjer verkligen de ursprungliga kvalitéerna. I kombination med nya materialval blir Salongen närmast ett modernt herrgårdsboende. Salongen är utan tvekan en social bostad för den som gärna håller bjudningar, med det moderna och välutrustade köket i hjärtat av bostaden. Från salongen har du också direkt tillgång till den grönskande trädgården och strandpromenaden.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
10.34 %
Lägenhetsnummer
Salongen
Ingår i avgiften
Vatten, Parkeringsplats, Fiber
Våningsplan
Plan 1
Förening
Brf Jungfrufjärden
Byggnadsår
1921 + 2021

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister