Mer info

Charmig vindsvåning med internationell touch

Åkerlundska villan - Ateljén – Dalarö

Boarea 80 kvm Rum | Våning 2 rok | Plan 2
Pris Såld Avgift 2 790 kr / mån

Den eleganta Ateljén, med sin särpräglade karaktär, längst upp i Åkerlundska Villans östra flygel har en modern och internationell touch.  Den öppna planlösningen i den välplanerade tvårummaren har djupa fönsternischer och fönster i två väderstreck. Takhöjden når hela vägen till nock, vilket ger ett unikt ljus från både träd- och skärgård som lyser upp hela våningen. Med stor altan över Åkerlundska villans entré och utsikt över lindallén stärks den exklusiva känslan. De vackra fönstren mot öst skänker även en skärgårdsromantisk vy över den lilla hamnen och de vackra Dalarövillorna. Master bedroom har gott om förvaring och är rymligt. In genom fönstren flödar ljuset från områdets parker.

Bilder

Beskrivning

Fastigheten

På idylliska Dalarö, i en av landets vackraste och mest spektakulära villor, erbjuds nu möjligheten att leva skärgårdsliv i ett hundra år gammalt privatpalats, förenat med alla moderna bekvämligheter som gör livet enkelt, avslappnat och bekymmerslöst.

Affärsmannen Erik Åkerlund uppförde villan 1921, och här bjöd han in dåtidens societet till storslagna fester och bjudningar vid vattenbrynet. Nu lever villan upp igen och återfår sin forna prakt och storslagenhet.

Med respekt och vördnad för historia och ursprung omvandlar BRF Jungfrufjärden anrika Åkerlundska villan till nio moderna och exklusiva bostäder, alla med unika planlösningar, egen karaktär och bevarade ursprungsdetaljer.

Arkitekt är Pierre-Emmanuel Vial, Archistudio och entreprenör Cred AB.

Att bo i Åkerlundska villan handlar inte bara om en vacker och välplanerad bostad. Här har du också tillgång till fri havsutsikt, strandlinje och brygga samt en majestätisk slottsträdgård.

Flera privata och sociala ytor uppförs, en stor pergola, stensatta uteplatser och nya planteringar. Här finns även en bastu vid strandkanten, gym, övernattningslägenhet samt privata parkeringar.

Gräsklippning, trädgårdsskötsel, snöskottning samt städning av allmänna ytor ombesörjs av lokala entreprenörer, vars avgift inkluderas i månadsavgiften.

Åkerlundska villan erbjuder ett modernt och bekvämt skärgårdsliv precis vid vattnet, i en storslagen och historisk byggnad utan motstycke.

Juridisk person godkänns som köpare.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
7.82 %
Lägenhetsnummer
  -  6  -  Ateljén - Kopia
Ingår i avgiften
Vatten, Parkeringsplats
Våningsplan
Plan 2
Förening
Brf Jungfrufjärden
Byggnadsår
1921 + 2021

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister