Takterrass lägenhet i centrala Lund

Takterrass lägenhet i centrala Lund

Högst upp på plan 5, granne med Bjeredsparken och Sockertorget, ligger denna fantastiska lägenhet med egen takterrass på ca 75 kvm. Stora fönster och en takhöjd på 2,7 m ger ljus och rymd. Stor inglasad balkong i söderläge. Välskött förening med mycket god ekonomi. Inga lån i föreningen där av den låga månadsavgiften. Garageplats (700:-/mån) och förråd i källaren. Gästlägenhet. Gångavstånd till station, busshållplats affärer och restauranger.

Adress Fabriksgatan 3b Område Sockerbruksområdet
Boarea 81 kvm Rum | Våning 2 rok | 5
Pris 5 700 000 kr / bud Avgift 1 733 kr / mån

Välkommen på visning

31 jan
Visning kl 11:00-15:00
- Föranmälan krävs. Välkommen!
Spara i min kalender
Intresseanmälan

Rumsbeskrivnig

En lägenhet med öppna ytor valnötsparkett i vardagsrum och kök.

Entre med klinker golv i anslutning till ytterdörren. Kapphall med garderob,  städskåp och vägghängare. Rymligt badrum med dusch, toalett, handfat och tvättmaskin och torktumlare. Kombinerat vardagsrum och matsal. Utgång till inglasad balkong  med lamellgardiner och teakplattor. Spiral trappa upp till den egna takterrassen på ca 75 kvm. Sovrum med garderober ekparkett golv. HTH kök med köksbänkar i valnöt. Vitvaror Electrolux från 2013 diskmaskin Asko från 2020 Vibrationsfri vinkyl 2013 Avintage två kylzoner 70 flaskor (tillval)

 

 

Brf Sockerkokaren

Välskött och inga lån i förening. Bostadsarea 7862 m2 Lokalarea 316 m2.

Föreningen förvaltas av Nabo  010-2880027  Föreningen består av 69 st lägenheter och 3 lokaler. Föreningen har en gästlägenhet som kan hyra under kortare perioder.

Föreningen har tecknat en försäkring för samtliga lägenhet (Länsförsäkring) så bostadsrätts innehavaren behöver enbart komplett med en lösöreförsäkring.

Ventilation: Mekanisk där varje lägenhet har ett eget aggregat med värmeåtervinning som kan styras individuellt.

Garage och cykelparkering i källarplan.

 

Sockerbruksområdet

Sockertorget ligger i den nya stadsdelen Sockerbruksområdet strax väster om Kung Oskars bro i Lund. Stadsdelen låg tidigare lite undanskymd, trots att det bara är runt fem minuters promenad till Centralstationen, men i takt med att Lund vuxit och förtätas har den nu blivit en levande del av stadskärnan. Sockertorget invigdes våren 2019 och har på kort tid blivit en naturlig mötesplats i Sockerbruksområdet.

Hela projektet har präglats av en hög ambitionsnivå i både materialval och utförande. Markbeläggningen består till större delen av marktegel med återkommande inslag av ljus granit. Stadsdelens identitet återspeglas i torgets vita sockertema – Vit granit återkommer som inslag i markbeläggningen i form av granithällar och trappsteg, där den vita graniten även fungerar som kontrastmarkering. Sittmurarna – ”sockerbitarna” – ramar in vitstammiga himalayabjörkar och ett hav av vitblommande perenner.

Edge har gestaltat Sockertorget i samarbete med Lunds kommun, samt projekterat den södra sidan av Sockertorget.

 Källa: The edge

Garageplats

Garageplats nummer 72   Hyra 700:-    Finns laddare för el bil 1 fas   10 amper.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energiprestanda
57 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas
Ventilation
Mekanisk med FTX system
Tv- internetutbud
Comhem
Till toppen
Alla bilder