Mer info

Sockerkokaregatan 8 – Lund - Sockerbruksområdet

Boarea 139 kvm Rum | Våning 4 rok | 7
Pris Såld Tomtarea  
Bilder

Beskrivning

Brf Sockerkokaren

Välskött och obelånad förening. Bostadsarea 7862 m2 Lokalarea 316 m2.

Föreningen förvaltas av HSB kontaktperson Anna Nilsson 046-2108496

Föreningen består av 69 st lägenheter och 3 lokaler. Föreningen har en gästlägenhet som kan hyra under kortare perioder.

Föreningen har tecknat en försäkring för samtliga lägenhet (Länsförsäkring) så bostadsrättsinnehavaren behöver enbart kompletera med en lösöreförsäkring.

Ventilation: Mekanisk där varje lägenhet har ett eget aggregat med värmeåtervinning som kan styra individuellt.

Garage och cykelparkering i källarplan.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Ventilation
Mekanisk

Dokument

Dokument

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister