Mer info

Spännande etagelägenhet i centrala Lund

Karl XII gatan 20A – Lund - Centralt

Boarea 124 kvm Rum | Våning 4 rok | 5 och 6
Pris Såld Avgift 7 326 kr / mån

Etagelägenhet på 4 rok belägen på plan 6 och 7 . Balkonger i öster och väster. Vardagsrum delvis öppet upp i nock. Två badrum. Egen ingång till övre plan. Tillhörande garageplats inkluderat i månadsavgiften. Hiss från garage plan. Gång avstånd till stationen och citykärnan.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Opalen består av 56 lägenheter av varierande storlek. Fastigheten ligger på Karl XII-gatan 20 och gränsar till Magasinet vid Kung Oscars bro. Inflyttning ägde rum under våren 2007.

Fastigheten vars fasad är inklädd i klinker från Höganäs är ritad av Peter Torudd Arkitekter AB.

Till varje lägenhet hör en garageplats som ingår i månadsavgiften. För ytterligare garageplats kontakta föreningen på garage@opalen.org.

Pantsättningsavgift 445:-

Överlåtelseavgift 1112 :-

INTERIÖR

PLAN 1

Vardagsrum med ljus och rymd delvis öppet upp i nok i fil med köket från Ballingslöv. Från köket når man rogivande frukostbalkong i öster med utsikt ut över innergården. På detta plan finns två sovrum och badrum.

Plan 2

Plan två når man från vardagsrummet eller från separat ingång från trapphallen . Stort sovrum med skjutdörrsgarderober och badrum med tvättpelare.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energiprestanda
108 kWh/Kvm och år
Fönster
2 glas + isolerglas
Ventilation
Frånluft mekanisk
Tv- internetutbud
Ja

Driftkostnad

Försäkring
100 kr/mån
Driftkostnader totalt
100 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister