Mer info

Havsnära i Gamla Kivik

Korran 8 – Kivik - Österlen

Boarea 121 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 277 kvm

I kvarteren ovanför hamnen ligger denna charmiga fiskarlänga troligen byggd 1880. Ett hus i rofyllda omgivning men på gångavstånd till bad, hamn, sommarcaféer och trevliga restauranger. Från övervåningen har man fantastisk utsikt över det närliggande havet. Välkommen till ett genuint fiskeläge på välkomnande Österlen.

Bilder

Beskrivning

INTERIÖR

SÄLLSKAPSUTRYMMEN

På bottenvåningen finns ett inbjudande vardagsrum, med bjälkar i taket  och äldre brädgolv,  kompletterat med ett stort allrum, på mitten delen av övervåningen, med utsikt utöver det närliggande havet. 

Charmig matsal i ljusa färger med vitmålat brädgolv.

 

KÖKET

Det välplanerade köket inkluderar husets eldstad samt mindre matplats. Köket är modernt utrustat och har en separat ingång direkt från gaveln på huset., praktiskt när man varit och handlat eller skall servera måltider utomhus.

 

SOVRUM

Stort sovrum, på bottenplan, med bra förvaringsmöjligheter.

Två sovrum på ovanvåningen.

 

VÅTUTRYMMEN

Badrum med WC, dusch och golvvärme.

Groventre med tvättmaskin och torktumlare.

TRÄDGÅRDEN

Lummig uteplats, perfekt för frukost, lunch,middag. Trädgård med stockrosor, lavendel, körsbär,  och syren. Lite vinbär och hallon till och med, trots att tomten inte är överväldigande stor. En liten nätt gräsmatta kantar en gång av gatsten.

Mindre trädgårdsförråd i anslutning till huset.

 

RENOVERING

Huset har de senaste åren genom gått en varsam renovering med bla  ny el med automatsäkringar, installation av värmepump (luft/luft) samt nya fönster med spröjs.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Fritidshus
Byggnadsår
1880
Byggnadstyp
1,5 planshus
Uppvärmning
Värmepump luft/luft, elradiatorer och öppen spis i köket.
Energiprestanda
42 kWh/Kvm och år
Fönster
2 glas + isolerglas. Spröjsade
Fasad
Tegel
Tak
Takpannor
Plåtarbete
Lackerad plåt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
958 000 kr
Taxeringsvärde tomt
1 050 000 kr
Taxeringsvärde totalt
2 008 000 kr

Driftkostnad

El
1 431 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 431 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister