Mer info

Första raden i Gamla Lerberget

Segelvägen 73 – Gamla Lerberget

Boarea | Biarea 139 kvm | 12 kvm Rum 7 rok
Pris Såld Tomtarea 868 kvm

På absolut bästa läge direkt vid havet, ligger detta charmiga hus. Ursprungligen en riktigt gammal fiskarstuga från 1860 och Lerbergets tid som fiskeläge, men sedan tillbyggnad 1972 idag ett modernt, varsamt renoverat hem med hög standard. Huset passar utmärkt för åretruntboende, men erbjuder också möjligheter som stor och lyxig sommarbostad, med plats för familj och vänner. Ljusa fräscha rum, med öppen planlösning. Badrum, tvättstuga, kök och boytor av hög klass sedan omfattande översyn 2011-2012. Fristående dubbelgarage på tomtens övre del och mysig trädgård med stor potential, inte minst är tomten om 868 kvm delbar och har redan nu två adresser. Cykel-/gångavstånd till såväl Höganäs som Viken och direktbuss till Helsingborg. Det havsnära läget och Gamla Lerbergets gemyt lockar och utgör en härlig del av vackra Kullabygden.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1860 (äldre delen) + 1972 (nyare delen)
Byggnadstyp
1,5 planshus
Uppvärmning
Direktvärmande el
Fönster
2-glas, 18 av 21 utbytta 2004-2011.
Fasad
Puts
Tak
Eternit
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Gjuten betongplatta + torpargrund
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
1 184 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 695 000 kr
Taxeringsvärde totalt
3 879 000 kr

Driftkostnad

El
1 333 kr/mån
Vatten/Avlopp
500 kr/mån
Renhållning
130 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 214 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister