Mer info

Drömboende i Bjärred

Norra Villavägen 11B – Gamla Bjärred

Boarea 223 kvm Rum 7 rok
Pris Såld Tomtarea 1 029 kvm

Med spektakulär utsikt över ändlös blå himmel, böljande hav och grönskande parkmiljö ligger detta nyrenoverade hus där varje detalj är genomtänkt och av högsta kvalité. Det arkitektritade stenhuset i funkisstil, med sina rena linjer och fina proportioner utmärker sig i sitt magnifika utförande på första parkett mot havet och på Bjärreds i särklass vackraste gata. Huset har genomgått två genomgripande totalrenoveringar med förändringar som omfattar omdisposition av ytor. Total uppgradering av husets tekniska karaktär. Kvalité till dagens exklusiva krav.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Detta stilrena suterränghus totalrenoverades 2016. 

ENTRÉPLAN

Entrè-hall med tillhörande, rymlig klädkammare med utgång till större förråd. TV-rum med öppen spis och utgång med skjutdörrar till större terrass i västerläge. Stort härligt kök (Siematic) med mycket bra arbetsytor i corian. Köksbänkar, stänkskydd och golv i komposit. Samtliga maskiner från Gaggenau 200 serie: diskmaskin, induktionshäll, ugn och espressomaskin. Kyl och frys kombo från Liebherr.

Badrum och grovkök med väggar och golv i komposit. Stort vardagsrum med infälld belysning och ljusslinga. Stora panoramafönster med fantastik utsikt ut över Öresund.

BOTTENPLAN

Allrum med utsikt över Öresund. Panoramafönster samt skjutdörrar ut mot terrass. Ljusslinga i taket. Sovrum med glasvägg mot allrummet, grovkök, mindre sovrum samt större sovrum med walk-in-closet. Badrum med stor dusch och förberett för installation av bastu.

Oljade ekplank-golv (Rappgo) i alla sällskapsrum och i samtliga sovrum. Kompositsten i marmormönster i entre hall, TV-rum samt kök och badrum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum.

Nyanlagd trädgård från 2018. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta

Huset består av 7 rum (kan göras om till 8 rum), varav 4-5 sovrum. Under renoveringen så har huset bibehållit sina yttre väggar men biarean blivit boarea. Garaget och uterummet har isolerats i entré planet. I suterräng planet har det tillkommit fönster och dörrar  för att ge mörka utrymmen dagsljus och har fått samma karaktär som övriga bostaden. I uterummet  vid entré planet har man bilat bort gamla golvet och ersatt med en ny väl isolerad konstruktion.

Enligt ägaren är total golvyta circa  240 kvm. Exkl bod på tomten.

Uteplats: Totalt nyanlagd trädgård i granit, samt trädäck och gräsmatta ritat av Henrik Igeby, Igeby design. Trädgården har även en minitennisplan med packat underarbete uppförd sommaren 2018 samt en jacuzzi med plats för 5 personer från Villroy & Boch, design line just silence (Red Dot award 2016)

Uppvärmning och el Uppvärmningssystem: Helt ny vattenburen värme, Nibe. Anläggning: ny. Leverantör: Kraftringen. El, stammar: Ny el. Huvudsäkring: 16 A.

TV- och Internetanslutning TV: Telia. Internet: Bredband. Leverantör: Telia.

LARM Verisure inomhus och Securitas direkt utomhus

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1976 (Totalrenovering 2014 - 2016)
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme, luft/vatten värmepump ( Nibe) från 2014 )
Energiprestanda
112 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas
Fasad
Cementputs och vitslam
Tak
Papp
Bjälklag
Siporex bjälklagselement
Plåtarbete
Lackerad plåt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tv- internetutbud
Telia (Fiber är indraget)
Taxeringsvärde byggnad
4 496 000 kr
Taxeringsvärde tomt
5 400 000 kr
Taxeringsvärde totalt
9 896 000 kr

Driftkostnad

El
1 250 kr/mån
Vatten/Avlopp
387 kr/mån
Renhållning
250 kr/mån
Försäkring
375 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 262 kr/mån

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister