Mer info

Klassisk charm och modern livsstil

Gamlegatan 10 – Falsterbo

Boarea 220 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan Tomtarea 1 386 kvm

Detta charmiga hem med sina rötter från 1700 talet har varsamt renoverats genom åren och erbjuder en unik mix av traditionell karaktär och modern komfort. Det mysiga köket är en plats där familj och vänner kan samlas och njuta av god mat och gott sällskap. Den stora matplatsen som omringas av fönster släpper in naturligt ljus och ger en underbar utsikt över trädgården. Det stora och öppna vardagsrummet är hjärtat av hemmet, med imponerande fönsterpartier och en fantastisk öppen spis som skapar en inbjudande atmosfär. Här kan du koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. På övervåningen finner du en fridfull sovavdelning med tre charmiga sovrum och två badrum. Varje rum är omsorgsfullt inrett för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö där du kan få en god natts sömn. Trädgården är en grönskande oas där du kan njuta av naturens skönhet och stillheten i omgivningen. I trädgården finns även en gäststuga med eget badrum, perfekt för besökande vänner eller som en privat reträtt för avkoppling och vila. Med sitt fantastiska läge bara ett stenkast från stranden och nära till alla bekvämligheter är detta huset en dröm för den som vill ha det bästa av både stadsliv och strandliv. Falsterbo är mer än bara en stranddestination, det är ett samhälle där livet vid havet möter bekvämlighet och njutning. Med ett brett utbud av servicefaciliteter blir vardagen här både smidig och trivsam. Dess närhet till förskolor, skolor och inte minst städer som Malmö, Köpenhamn och Kastrup flygplats gör det enkelt att leva det goda livet. I Falsterbo finns allt du behöver för en bekväm vardag. Från välutrustade mataffärer till mysiga caféer och restauranger, här finns något för alla smaker och behov. Dessutom erbjuder området ett urval av butiker och andra serviceanläggningar som gör att du aldrig behöver lämna din oas vid havet länge.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1700-tal, tillbyggnad av bostad 1992, 1997, 2011 (huset ursprung 1700 talet)
Byggnadstyp
Vinkelbyggd villabostad 1 1?2 plan
Uppvärmning
Luft/vatten
Energiprestanda
167 kWh/Kvm och år
Fönster
Tvåglaskopplade och treglas
Fasad
Puts på mur och korsvirke/panel
Tak
Takpannor
Stomme
Murverk
Grund
Betong och gråsten i äldre del, betongplatta på mark i tillbyggnader
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
4 298 000
Taxeringsvärde tomt
8 000 000
Taxeringsvärde totalt
12 298 000

Planritning

Välkommen på visning

visning söndag, 9 juni 2024
Kontakta mäklaren för tidsbokning
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister