Mer info

Första parkett med pool i gamla Bjärred

Öresundsvägen 19 – Bjärred

Boarea | Biarea 386 kvm | 60 kvm Rum 10 rok
Pris Såld Tomtarea 867 kvm

Modern villa i tre plan ombyggd 2011 med sällsynt vacker havsutsikt på bästa läge i gamla Bjärred. Stora fönsterpartier skapar ljus, rymd och fri sikt. Med direkt access till strand, bad och Bjärreds båtbrygga erbjuder huset ett fenomenalt boende i bästa byggmästaranda. Kök, matsal och vardagsrum i trevlig öppen planlösning med braskamin och havsutsikt från alla rum. Magnifik matsal med panoramatak och stora glaspartier. Fem till sex sovrum, varav tre på andra våningen alla med utgång till terrass. Master bedroom med egen terrass, generös walk-in closet samt badrum en suite. Tonårsavdelning med spaavdelning. Groventré med stor tvättstuga samt badrum med bastu. Dubbelgarage med två portar. Perfekt för den sportiga familjen med mycket plats för utrustning. Flertalet uteplatser, etablerad lummig och insynsskyddad trädgård med fiskdamm och gjuten pool (9x5m) och storartad havsutsikt. Ett mycket välskött och välbyggt hus på eftertraktat läge.

Bilder

Beskrivning

Interiör

Entré med generös avhängning och gästtoalett.

Matsal, vardagsrum och kök i vinkel och öppen planlösning. Öppen spis med kamin synlig från alla tre rum. Matsal med glaspanoramatak. Platsbyggt bibliotek. Genomgående uppvärmt stengolv.

Kök från Hagakök från 2011. Diskmaskin, kyl/frys, ugn, kaffemaskin från Miele. Inredning från Kaptensgården. Stora glaspartier ut mot poolområdet.

Tvättstuga och uterum. I anslutning till dubbelgaraget finns teknikrum och groventré. I garaget finns en extra 3-fas draget, golvvärme, dubbla garageportar samt en extra frys.

Vacker öppen ektrappa genom hela huset.

Plan 2
Genomgående uppvärmt ekgolv. Stor terrass och balkong ut mot havet. Tre sovrum, walk-in closet och TV rum. Badrum med dubbla handfat, badkar, vägghängd toalett och dusch. Vitt kakel, svart mosaik och inredning i valnöt.

Plan 3
Genomgående uppvärmt ekgolv. Två rum/sovrum, garderober.

Stort badrum med jacuzzi, TV, dubba handfat, vägghängd toalett samt dusch. Vitt kakel, svart mosaik, inredning i valnöt. Vidunderlig utsikt genom stora fönsterpartier.

Fastigheten

Öresundsvägen 19

Lomma Bjärred 37:9 867 kvm.

Två ventilationsaggregat.
Arkitektridad trädgård med guldfiskdamm.
Arkitekt Tomas Zevassius (ombyggnad)
Larm och kameraövervakning.

Dubbelgarage med elektronisk öppnare.

Gjuten pool 9 x 5 med ny mosaik 2022.

Utomhusdusch och utomhusbar.

Omgivningarna

Bjärred åtnjuter ett unikt läge invid Lommabukten knappt 20 minuter från Lund och Malmö. Närhet till hav och strand tillika storstäder och Öresundsbron ger den historiska badorten en alldeles unik karaktär. Ett naturreservat i norra Bjärred ger plats för entusiastiska fågelskådare och rekreation. Centrala Bjärred har vackra lummiga villagator och Gamla Bjärred en av Sveriges längsta badbryggor som leder till charmiga och fint hållna Bjerreds Saltsjöbad med bastu och friska bad. 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1964 (tillbyggt och totalrenoverat 2010)
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Värmepump
Energiprestanda
89 kWh/Kvm och år
Fönster
Velfac energiglas med integrerat solskydd
Fasad
Puts
Tak
Glaserat taktegel
Bjälklag
Betong
Stomme
Lättbetong
Plåtarbete
Rhenzink
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk FtX
Taxeringsvärde byggnad
8 400 000 kr
Taxeringsvärde tomt
8 200 000 kr
Taxeringsvärde totalt
16 600 000 kr

Driftkostnad

Värme
8 333 kr/mån
El
875 kr/mån
Försäkring
958 kr/mån
Övrigt
800 kr/mån
Driftkostnader totalt
10 967 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister