Mer info

Trivsamt stenhus hus vid Paulins udde i Båstad

Paulins väg 18 – Båstad

Boarea | Biarea 149 kvm | 6 kvm Rum 7 rok
Pris Såld Tomtarea 772 kvm

Invid Paulins udde ligger detta trivsamma stenhus uppfört 2011 på söderorienterad tomt om 722 kvm med väl tilltagen bod samt två parkeringsplatser. Härlig uteplats med utsikt över bukten. Villan om totalt 155 kvm har fem sovrum, två stora badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning med direkt utgång till trädgården. Tvättstuga och gäst wc. Huset är i mycket gott skick. Välkommen till ett hem med effektiv disposition och trevlig trädgård med utsikt över Paulins udde i Båstads mycket eftertraktade villakvarter.

Bilder

Beskrivning

Område

Namnet Paulins brygga kommer från skepparen Paulin Petterson som valde att bosätta sig här nere vid stranden, när han, efter 35 år till sjöss, landsteg för gott i slutet av 1800-talet. Idag lever hans namn kvar såväl i bryggan som i udden och gatan med samma namn.

I detta trevliga område är det gångavstånd till Båstad Centrum med många butiker, restauranger, kaféer och nöjen. Det finns en trevlig stig längs havet som är en underbar gång- och cykelväg (1,4 km till centrum). Endast 2 km till Norrvikens trädgårdar med lummig trädgård/park och trevlig restaurang och café.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2011
Byggnadstyp
1,5 planshus
Uppvärmning
Frånluft, värmeanläggning
Fasad
Puts
Tak
Takpannor
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Taxeringsvärde byggnad
2 708 000 kr
Taxeringsvärde tomt
1 991 000 kr
Taxeringsvärde totalt
4 699 000 kr

Driftkostnad

El
1 170 kr/mån
Vatten/Avlopp
596 kr/mån
Renhållning
108 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 875 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister